reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

My też najpierw jedno....później jak Aleks mial ponad 2 to nagle decyzja że jeszcze jedno i wyszedl Nikodem. A teraz na spontanie ja zaczęłam ze moze trzecie, moze córka i moj mąż podchwycił temat i moze bedzie Gabrysia. Z góry ciezko założyć ile sie bedzie miec dzieci. Trzeba po kolei przez to przejść i na bieżąco oceniać czy sie chce i czy sie da rade
Hehe ciekawe czy u mnie sie jeszcze pojawi trzecie zawsze chcialam 2 ale kto tam wie.
Teraz mówię, ze "będziemy" miec trzecie jak mnie mąż zdradzi ;) Tyle ze sie jednak na ta zdradę nie zgadzsm on tez sie do zdrady nie pali wiec chyba zostaniemy przy dwójce

reklama
Hehe ciekawe czy u mnie sie jeszcze pojawi trzecie zawsze chcialam 2 ale kto tam wie.
Teraz mówię, ze "będziemy" miec trzecie jak mnie mąż zdradzi ;) Tyle ze sie jednak na ta zdradę nie zgadzsm on tez sie do zdrady nie pali wiec chyba zostaniemy przy dwójce
Ja w ogóle nie planowałam,wydałam bratu wszystko,bo mu sie syn rodził, sprzedałam wozek. Zostało tylko łóżeczko turystyczne i zwykle. Teraz mi wszystkie ubranka oddali (wyprane i wyprasowane [emoji16])

Ja mam trzy córki i nastawialam się na kolejną a tu na prenatalnych pani doktor że chłopak i że jest na 80 procent pewna. Aż mi się wierzyć nie chciało. Ciekawe czy na połówkowych się potwierdzi. Moje dziewczyny się zalamia jak będzie dziewczynka [emoji23]Witaj [emoji3]Jesteś wysoką to waga inaczej się rozkłada. Na pewno nie wygladasz grubo [emoji6]Ja mam w kształcie C i jestem bardzo zadowolona. A wzrostu 164.

Byłam dziś że średnią córka na badaniach imprezy okazji zrobiłam sobie cukier. Przy pierwszym badaniu miałam 91 i doktor nic nie mówił ale stwierdziłam że jak jestem to już zrobię.
U mnie dzisiaj 17+3 i poczułam takie :-) :):);)fajne ruchy rano [emoji3] strasznie się cieszę, wizytę mam 7.01 ciekawe czy potwierdź płeć [emoji6]choć nie ukrywam że kilka ciuszkow już kupiłam, nie mogliśmy się z najmłodsza córcia oprzeć [emoji1]
Ci powiem, że czuję się grubo. A czy wyglądam chyba już tak. To wynika tylko z samopoczucia, wiem ile ważyłam a co jest teraz. Przeżyjemy i czekam na więcej... Hehehe :);):)

taka ladna pogoda na sanki[emoji4]? u nas wiatr snieg deszcz i to taki okropny[emoji19]
U mnie też aż z domu się wyjść nie chce .
No chyba ja, 21 lat :p
Hahaha a ja dwa razy tyle [emoji23] 41 skończyłam w listopadzie
My też najpierw jedno....później jak Aleks mial ponad 2 to nagle decyzja że jeszcze jedno i wyszedl Nikodem. A teraz na spontanie ja zaczęłam ze moze trzecie, moze córka i moj mąż podchwycił temat i moze bedzie Gabrysia. Z góry ciezko założyć ile sie bedzie miec dzieci. Trzeba po kolei przez to przejść i na bieżąco oceniać czy sie chce i czy sie da rade
U nas po trzeciej córce cały czas mówiłam że koniec więcej nie chcę. Rok temu koleżanka urodziła córkę a rok młodsza ode mnie i tak mi się zachciało że sama siebie nie poznawałam. W ciążę zaszłam ale niestety poroniłam w 9 tygodniu, potem po 5 miesiącach ciąża biochemiczna i wtedy powiedziałam że więcej nie próbuje. Odpuściłam temat, a tu po dwóch miesiącach taka piękna niespodzianka [emoji3] także nie wiadomo co nam jest pisane [emoji6]

reklama
Do góry