reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Wiesz teraz startowalam z 65 i w 18tc +1kg to rzeczywiście nie jest zle.
Ale w pierwszej ciąży startowalam z 50 i konczylam na 60 wiec dla mnie teraz świadomość ze na pewno przekrocze 70kg to dla mnie lekki dramat [emoji58]
Dziewczyny nie panikujcie z wagą ! Ja w 1 ciąży przytyłam 17kg wazyłam 73kg przy wzroscie 165, wiec szok- stwierfzulam nie panijuje rok tylam daje sobie rok na zgubę iii spadło 20kg samoistnie, nie ćwiczyłam nie miałam diety, przy 2 podobnie, wuec głowa do GÓRY-spadnie i Wam.

Ostatnia edycja:
Część mamusie ! Wszystkiego najlepszego w nowym roku, duuuzo zdrowia dla Was i waszych malenstw i mnóstwo cierpliwości [emoji6]
Mam do Was pytanie. Jestem przed zakupem poduchy ciążowej do pisania typu banan. I tu moje pytanie do was czy lepszy jest taki banan/rogal czy może typu wąż ?
To chyba kwestia gustu.. chociaż czytałam kiedyś, że np. poducha C jest dobra do 165cm wzrostu, wyższym dziewczynom ponoć nie jest na niej wygodnie bo za mała. Ale tych poduch to chyba z 5 rodzajów jest[emoji16]

To chyba kwestia gustu.. chociaż czytałam kiedyś, że np. poducha C jest dobra do 165cm wzrostu, wyższym dziewczynom ponoć nie jest na niej wygodnie bo za mała. Ale tych poduch to chyba z 5 rodzajów jest[emoji16]
Właśnie widziałam, że tyle tego i zgłupiałam [emoji39]a mam połowę 16 tygodnia a plecy tak bolą [emoji17][emoji17] a co będzie dalej ?[emoji86] ooo to ta typu C byłaby idealna bo ja ledwie 158 cm [emoji39] dziękuję !

Witajcie :) ja dziś od rana nieprzytomna, do kawy zamiast mleka wlalam sobie soku jablkowego :confused: i się dziwię czemu ta kawa nie jest biała... Wtedy zauważyłam co trzymam zamiast mleka.
Zaraz postaram się zrobić tą listę w końcu, mam nadzieję że syn mi pozwoli dokończyć bo z nim różnie bywa :hmm:

reklama
Do góry