reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny dzięki za trzymanie kciukow z maluchem wszystko ok, wierci się no i
Uwaga, jest na 95% dziewczynka :)
Super! Gratulacje [emoji7]
Jak dobrze ze ja nie mam tego ploblemu[emoji23] legginsy, koszulka i cieple skarpety i moge sie bawić [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja dziś też legginsy , koszulka i przed telewizorem. Ja sobie kupiłam na dziś Heinekena 0 najbardziej mu smakuje u właśnie kończę smażyć skrzydełka ala KFC

reklama
Tym dziewczynkom jeszcze może coś urosnąć [emoji23] ale liczę na to, że u mnie się trafi dziewczynka [emoji16]
O nie, nie ja juz sie nie zgadzam!
Wiecie co ja serio oszaleje z tym imieniem. Nic mi sie nie podoba. Teraz powróciła jeszcze Michalina, Iga (pierwsze dziecko miałam tak nazwac ale wyrosl siusiak)

U mnie wyszła w badaniu SANCO płeć żeńska, więc chyba już się nie zmieni [emoji14] A z usg nie miałam jasno określonej ;)
Nasze Sanco to już myślę, ze jest pewniak :)) zresztą doświadczony doktorek mi potwierdzil :))

Dziewczyny, szczerze Wam zazdroszczę tych wygodnych legginsów, ja już się śpiąca robię, a dopiero w drodze jestem [emoji85]

tez u mnie stosuje sie to przyslowie. to chociaz tyle ze chce przeprosic [emoji16] moj przyszedl i sie pyta potulnym głosem " jak sie czujesz?". w głowie kolatala mi sie odpowiedz "srak" ale sie powstrzymałam[emoji14]. nooo lezie znowu......
Dobrze, ze prędzej czy później łapią tą refleksję [emoji39] ale szkoda, że tych nerwów nie potrafią całkiem oszczędzić.

Tym dziewczynkom jeszcze może coś urosnąć [emoji23] ale liczę na to, że u mnie się trafi dziewczynka [emoji16]
Oby nie mojej [emoji12] w sumie wątpię zeby az 3lekarzy sie pomylilo [emoji12]
O nie, nie ja juz sie nie zgadzam!
Wiecie co ja serio oszaleje z tym imieniem. Nic mi sie nie podoba. Teraz powróciła jeszcze Michalina, Iga (pierwsze dziecko miałam tak nazwac ale wyrosl siusiak)
Michalina bardzo ladne [emoji4]

Ja mam juz na cale szczęście spokoj z imieniem[emoji4]

reklama
Do góry