marla015
Fanka BB :)
[emoji23] haha ja tych facetow zamorduje [emoji23][emoji23][emoji23]U mnie podobno ciaza wyzwala agresor [emoji36]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji23] haha ja tych facetow zamorduje [emoji23][emoji23][emoji23]U mnie podobno ciaza wyzwala agresor [emoji36]
Ja kupiłam sobie dwie butelki wina bezalkoholowego na dzisiejsza noc cos czuje ze mnie sponiewiera [emoji23][emoji23]
Hah a ja nie wiem ktory dres bo ostatnio mnie w pasie cisną hahaJak Was czytam, to uświadomiłam sobie, że jeszcze nie wiem, co założę na imprezę sylwestrową
Ja piżamę [emoji23]Jak Was czytam, to uświadomiłam sobie, że jeszcze nie wiem, co założę na imprezę sylwestrową
Jak dobrze ze ja nie mam tego ploblemu[emoji23] legginsy, koszulka i cieple skarpety i moge sie bawić [emoji23][emoji23][emoji23]Jak Was czytam, to uświadomiłam sobie, że jeszcze nie wiem, co założę na imprezę sylwestrową
No i super [emoji8][emoji8]Dziewczyny dzięki za trzymanie kciukow z maluchem wszystko ok, wierci się no i
Uwaga, jest na 95% dziewczynka
Super!!! ale mamy babiniecDziewczyny dzięki za trzymanie kciukow z maluchem wszystko ok, wierci się no i
Uwaga, jest na 95% dziewczynka