reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Śnieg za oknem, gwiazda świeci
Przy choince siedzą dzieci
Radość, miłość i zabawa
W gronie bliskich, ważna sprawa
Kolęd niesie się muzyka
Zewsząd śpiew i radość słychać
A ja nucę Wam życzenia
W dniu Bożego Narodzenia!
zyczenia-bozonarodzeniowe.jpg

Ja znowu cholera nie śpię. Coś bardzo nerwowe te Święta :/

O jakie fajne tematy poruszacie, ja właśnie mam dużo obaw o wygląd ciała po ciąży. Od zawsze bardzo dbam o skórę i mam nadzieję, że gorzej nie będzie. Ja się np. źle czuje obecnie z większymi piersiami, mam małe normalnie i jakoś nie jednak nie chciałabym mieć większych, ale ciąża ma swoje prawa [emoji6] Poza tym boję się cesarki od której nie mam odwrotu i tego jak mój brzuch będzie wyglądał w końcu 30 lat na karku skóra już nie jest taka elastyczna. No powiem wam szczerze mnie to przeraża i to bardzo. Ciało jest dla mnie bardzo istotne.
No u mniej niestety cycki zostały większe i smutnejsze, tu wiek i grawitacja niestety nie sprzyjają, ale reszta jest w bardzo dobrym stanie ;)
Oj też się boję o formę po porodzie, po pierwszym porodzie wszystko ładnie zeszło w przeciągu dwóch tygodni bez żadnych wyrzeczeń, bez żadnych diet, ćwiczeń i na szczęście zero rozstępów. Ale wydaje mi się że też wtedy mi pomogło to że zanim zaszłam w ciążę chodziłam na fitness a teraz zero ćwiczeń i każdy już mnie straszy że po drugim dziecku już nie jest tak łatwo wrócić do swojej figury
Miałam problemy z hormonami i tyłam bez innego powodu, ale udało mi się nad tym zapanować i schudnąć 15kg.
Głowa do góry dziewczyny, wszystko wróci do normy :)

Ja znowu cholera nie śpię. Coś bardzo nerwowe te Święta :/

No u mniej niestety cycki zostały większe i smutnejsze, tu wiek i grawitacja niestety nie sprzyjają, ale reszta jest w bardzo dobrym stanie ;)

Miałam problemy z hormonami i tyłam bez innego powodu, ale udało mi się nad tym zapanować i schudnąć 15kg.
Głowa do góry dziewczyny, wszystko wróci do normy :)
Ja tez jeszcze nie spie [emoji58] wkurzyli mnie z pracą dzis bo nie chca mi dac urlopu o ktory pytalam miesiac temu a my juz bilety mamy kupione

Dziewczynki ni to zdriwych i wesolych Świat Bożego Narodzenia :)
Dzisiejsze świętowanie zaczęłam od kolejki po chleb ;) 30 minut stania juz o 5 rano, ale pozniej bedzie gorzej a ze akurat dziec mi sie przebudził to poszlam.
P.s cala noc spi w swoim łóżeczku dostawionym do naszego :) Pierwszy raz nam sie udalo

Dziewczyny, wspaniałych świąt i nadchodzącego roku dla Was wszystkich. Samych radości, zero zmartwień :))))
/
Spać poszłam przed północą, obudziłam się względnie wyspana pół godziny temu. Co jak co ale nie widzę większego zapotrzebowania na sen. Mój mąż za to spał od 19.00 do 6.00 ^^ chyba złapał jakiś syndrom ciążowy [emoji39]

Ach, nie mogę doczekać się spotkania z rodzinką, wspólnego kolędowania i JEDZENIA [emoji16][emoji16][emoji16]
Buziaki;*

reklama
Do góry