Długo jesteście razem?To nie jest jego dziecko, tylko moje z pierwszego małżeństwa a nie mieszkamy bo ja do jego rodziców nie pójdę mieszkać a budujemy dom i miałam się tam wprowadzić po nowym roku...
reklama
Mój mąż wie, ze to bylby koniecNie odważyłabym się czegoś takiego facetowi powiedzieć.... Nawet gdybym faktycznie tak myślała
Serio męża moge być pewna nawet na milion procent.
Niektórzy są w stanie wybaczyć, inni nie... Tyle, że on sobie nic nie robi i dalej pisze mimo, że po przyłapaniu powinien przestać. A może dla niego zdrada to tylko seks...Będzie już dwa lata... Tylko właśnie muszę sobie odpowiedzieć czy jestem w stanie funkcjonować z nim w jednym domu po czymś takim
Ja nawet siebie nie jestem pewna na milion % ;DMój mąż wie, ze to bylby koniec
Serio męża moge być pewna nawet na milion procent.
Dokladnie ...Będzie już dwa lata... Tylko właśnie muszę sobie odpowiedzieć czy jestem w stanie funkcjonować z nim w jednym domu po czymś takim
Kazdy definiuje zdrade na swoj sposob. Dla mnie samo konto na badoo to juz zdrada.
Dziewczyny nie myslcie o mnie, ze jestem tska "toleracyjna". Napisalam o tej kasie, bo sama znam niestety kilka takich przypadkow i stad taka luzna rozmowa z mezem. Wiem tez, ze te malzenstwa nie sa szczesliwe teraz. Kazdy sobie... Razem a jednak osobno, zostali ze slba bo dzieci, bo dom, bo pieniądze :/
Nie wiem co już o tym myśleć... Sory dziewczyny ze tak przed świętami zatruwam spokój i nastrój psuje... Ale nie mam komu się wygadać... Co prawda mam przyjaciela ale jemu to tak głupio o facecie mówić tym bardziej że wybrałam tz a nie jego...
Ja siebie predzej bym mogla podejrzewać Maz by sie w życiu na cos takiego nie odwazyl znajac mnie a poza tyn ufam mu, ze jest szczęśliwy. Nie raz juz mi udowodnił, ze jestem jedyną kobieta za ktora szalejeJa nawet siebie nie jestem pewna na milion % ;D
reklama
Vivienne 1
Fanka BB :)
Pisz jeśli tylko masz potrzebę i ochoteNie wiem co już o tym myśleć... Sory dziewczyny ze tak przed świętami zatruwam spokój i nastrój psuje... Ale nie mam komu się wygadać... Co prawda mam przyjaciela ale jemu to tak głupio o facecie mówić tym bardziej że wybrałam tz a nie jego...