reklama
0202oliwcia
Fanka BB :)
Współczuje ... [emoji26] uwazaj zebys sie nie zaraziła od meża ja szłam do porodu z półpaścem ... Nie życze nikomu teraz sie boje nawrotu bo mowia że jak raz sie mialo to to g... Lubi wracać a wiadomo w ciąży organizm osłabiony ...Dziewczyny, u nas koszmarnie. Mąż z półpaścem, mała od dziś w domu, bo brzydko kaszle i mnie też rozłożyło. Od rana leżę w łóżku, mam dreszcze, wszystko mnie boli, jestem strasznie słaba. Martwię się co ze Świętami w tym stanie
Zdrówka [emoji173]
0202oliwcia
Słodziak [emoji173] dzieci są mądrzejsze niż nam sie wydajeJestem poruszona. Moja córka 2 lata i 3 miesiące obserwując jak mąż się cały dzień mną opiekuje, weszła właśnie do sypialni pytając "chcesz herbatę?" <3
Wiol86
Boję się bardzo właśnie.Współczuje ... [emoji26] uwazaj zebys sie nie zaraziła od meża ja szłam do porodu z półpaścem ... Nie życze nikomu teraz sie boje nawrotu bo mowia że jak raz sie mialo to to g... Lubi wracać a wiadomo w ciąży organizm osłabiony ...
Zdrówka [emoji173]
Jakie półpasiec miał u ciebie konsekwencje? Z maluchem było wszystko ok?
Kaamilaaa
Slodka córka [emoji7]Jestem poruszona. Moja córka 2 lata i 3 miesiące obserwując jak mąż się cały dzień mną opiekuje, weszła właśnie do sypialni pytając "chcesz herbatę?" <3
Paulina90
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę tych brzuszków! u mnie tez już widac, ale jak na bliźniaczki to szału nie ma, lekarz mówi, żebym się cieszyła bo jak zacznie rosnąć to będę się modliła, zeby przestał 17 tydzien rozpoczęty
Załączniki
Uuu nieciekawie to brzmi..oby szybko przeszło:*Dziewczyny, u nas koszmarnie. Mąż z półpaścem, mała od dziś w domu, bo brzydko kaszle i mnie też rozłożyło. Od rana leżę w łóżku, mam dreszcze, wszystko mnie boli, jestem strasznie słaba. Martwię się co ze Świętami w tym stanie
G
guest-1704238530
Gość
Cześć dziewczyny! W poniedzialek natrafilam na forum a od wczoraj nadrobilam wszystkie 1525 stron i bardzo chcialabym do Was dolaczyc. Mam 28 lat, to moje pierwsze i zdaniem meza ostatnie dziecko, na razie plec nieznana, wg om dzis 15+7, wg usg nie wiem bo nigdy mi tego lekarka nie powiedziala. Wogole czytajac Was doszlam do wniosku, ze chyba powinnam ja zmienic, biorac pod uwage to ile Wam zlecali lekarze badan. Na chwile obecna prowadze ciaze w LuxMedzie. USG prenatalne wyszlo ok, pappy nie robilam bo przestraszyla mnie ilosc negatywnych komentarzy.
Sporo z Was ma juz bardzo ladne brzuszki, powiedzcie mi czy to normalne ze u mnie nadal nic a nic nie widac? Caly czas mieszcze sie we wszystkie ciuchy i az mnie to troche niepokoi - z tego wszystkiego o ciazy wiedza tylko w pracy, bo musialam w koncu powiedziec, zeby w razie komplikacji miec zastepstwo wczesniej.
u mnie brzuszek jest widoczny tylko dla mnie i męza i to jak założę sukienkę, jak ubieram spodnie i bluzkę to nie widać kompletnie, to też moja pierwsza ciąża i również pappy nie robiłam
0202oliwcia
Było ok bo ja go dosałam tuż przed samym porodem w poniedziałek mialam się stawić do szpitala (ciąża przenoszona) a w niedziele wyszly mi te parchy ... Strasznie to boli najgorszy był sam poród bo nie dosc że skorcze bole porodowe to jeszcze miałam wrażenie że mi skóre rozrywa ... Wywalilo mi głównie na brzuchu i na kręgosłupie ... Miałam izolatkę jak ja to mówie [emoji23][emoji23] heviran w abletkach jest dobry co bierze mąż??Boję się bardzo właśnie.
Jakie półpasiec miał u ciebie konsekwencje? Z maluchem było wszystko ok?
Co do konsekwencji z misią to chyba nic jedynie co to niw mogła zostac zaszczepiona na gruzlice w szpitalu właśnie ze wzgledu na pólpasiec u mnie ...
Pamietaj ze zaraza sie na etapie jak te bable przebija popekaja i to ta wydzielina jest najgorsza
reklama
Wiol86
Mąż bierze Heviran właśnie. Mam nadzieję, że się nie zaraziłam mimo wszystko. W piątek mam wizytę u ginekolog to zapytam o to. Dziś dzwoniłam do internisty, ale póki nie ma wysypki to nie kazała robić nic "w razie czego", tylko odpoczywać, ewentualnie paracetamol.Było ok bo ja go dosałam tuż przed samym porodem w poniedziałek mialam się stawić do szpitala (ciąża przenoszona) a w niedziele wyszly mi te parchy ... Strasznie to boli najgorszy był sam poród bo nie dosc że skorcze bole porodowe to jeszcze miałam wrażenie że mi skóre rozrywa ... Wywalilo mi głównie na brzuchu i na kręgosłupie ... Miałam izolatkę jak ja to mówie [emoji23][emoji23] heviran w abletkach jest dobry co bierze mąż??
Co do konsekwencji z misią to chyba nic jedynie co to niw mogła zostac zaszczepiona na gruzlice w szpitalu właśnie ze wzgledu na pólpasiec u mnie ...
Pamietaj ze zaraza sie na etapie jak te bable przebija popekaja i to ta wydzielina jest najgorsza