Lu_cy
Fanka BB :)
Jak lekarz tak zalecił to lepiej go słuchać może to tylko chwiloweWy tu o odstawianiu duphastonu a ja dopiero zaczelam brac...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak lekarz tak zalecił to lepiej go słuchać może to tylko chwiloweWy tu o odstawianiu duphastonu a ja dopiero zaczelam brac...
Ja mialam wizyte 6 a kolejna dopiero 12 [emoji24]widze ze wizytujesz w tych samych dnoscj co ja. tez mialam 4 grudnia i teraz 3 stycznia. ja juz dni odliczam .....
No biore biore [emoji6] poki co powiedzial ze co najmniej do nastepnej wizyty 7.01 a potem zobaczymy.Jak lekarz tak zalecił to lepiej go słuchać może to tylko chwilowe
Ja na początku 3x1 do 9 tygodnia, a do teraz 2x1. I do tego jeszcze luteine 3x1, magnezNo biore biore [emoji6] poki co powiedzial ze co najmniej do nastepnej wizyty 7.01 a potem zobaczymy.
Jakie dawki bierzecie ?
Przespi sie z tą informacja i bedzie się cieszyć bedzie dumny, pochwali sie wszystkim w szkole. Grunt to go ppzytywnie nastawić. Mowic jak fajnie bedzue być starszym bratem. Moze Ty albo maz jesteście? Fajnie dla przykladu cos opowiedzieć ( oczywiście same plusy, minusy sam odkryje )
Witaj :-) Ale Cię biedną wymeczyl początek ciąży. Teraz w ramach rekompensaty powinnaś mieć bezproblemowa ciążę do samego końca;-)
Zawsze Tu tak Gwarno jak teraz. ? [emoji33][emoji33]
Dokładnie. Jak jestem w domu tym bardziej, w pracy nie mialabym tyle czasu na jedzenie a w domu jem jak szalona, bi ciagle pod reka. Jedyny plus, ze nie kupuje slodyczy to nie jem Chociaz teraz zgarnelismy paczki swiateczne z pracy więc sa. Można jesc tylko jak synka w poblizu brak wiec i tak jest ciezko
Dziewczyny, mam już wyniki SANCO!!!!!
Zdrowa dziewczynka!!!! ))))))))
Jestem przeszczęśliwa! )))))
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ja też neoparin acard, luteine I ostatnie tabletki duphastonu, no i od tygodnia magnez
Acard do 30 tc, mój ginekolog twierdzi że acard trzeba wprowadzić najpózniej do 16 tc a nie odstawiać od 16 [emoji5]Hej dziewczyny, ja biorę duphaston i acard. Moja gin twierdzi ze acard odstawiamy w 16tyg., przyznam ze mnie to stresuje [emoji20] a wy do kiedy macie acard?
No jest brzuszek i jaki króliś fajnyU mnie w końcu jakiś brzuszek widać