reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ojej, ale dzis produkcja rekordowa, chyba do wieczora bede ogarniac :rofl:

Przespi sie z tą informacja i bedzie się cieszyć :) bedzie dumny, pochwali sie wszystkim w szkole. Grunt to go ppzytywnie nastawić. Mowic jak fajnie bedzue być starszym bratem. Moze Ty albo maz jesteście? Fajnie dla przykladu cos opowiedzieć ( oczywiście same plusy, minusy sam odkryje ;))

Probujemy jak mozemy. Maz jest starszym bratem i wiekszosc przyjaciol syna ale ten argument zdaje sie nie trafiac :baffled: Rano przed szkola przyszedl do mnie do lozka i powiedzial, ze woli byc jedynym dzieckiem w rodzinie :zawstydzona/y:Tlumaczylam, ze jako starszy i tak zawsze bedzie wyjatkowy i ze to mlodsze na pewno bedzie go uwielbiac, to sie tylko skrzywil. Probuje tez z argumentem "na zwierzaka". Poniewaz syn uwielbia zwierzeta i swietnie sie nimi opiekuje, wiec mowie, ze takie male bobo to tez jest troche jak zwierzatko, do opieki i kochania ale to tez go nie przekonuje :sorry: Licze na jego przyjaciol, ktorzy uwielbiaja dzieci i pewnie beda ochy i achy, jak sie dowiedza, ze jestem w ciazy (znaja mnie wszak wszystkie dzieciaki z osiedla). Mam nadzieje, ze sie nie przelicze :-p

Witaj :-) Ale Cię biedną wymeczyl początek ciąży. Teraz w ramach rekompensaty powinnaś mieć bezproblemowa ciążę do samego końca;-)

Witaj w drugim trymestrze!
Dziekuje ale juz wczoraj sie za wczesnie pochwalilam, bo tuz przed snem zwymiotowalam :realmad: Nie byly to jednak klasyczne wymioty w moim stylu, czyli wynicowywanie zoladka do ostatniej kropli kwasow zoladkowych ale taki pojedynczy chlust tego, co bylo na wierzchu. Reszta zostala w zoladku. Popilam woda i poszlam spac. Ech :oo:

Zawsze Tu tak Gwarno jak teraz. ? [emoji33][emoji33]

Witam! Tez sie czasem lapie za glowe, ile dziewczyny naprodukuja. Z czytaniem spokojnie mozna nadrobic ale od wczoraj zaczelam sie udzielac czynnie i widze, ze z odpowiadaniem jest trudniejsza sprawa :-p No nic, probuje na raty. Ja za to mam czas glownie pozno na pisanie, kiedy chlopaki pojda spac.

Dokładnie. Jak jestem w domu tym bardziej, w pracy nie mialabym tyle czasu na jedzenie a w domu jem jak szalona, bi ciagle pod reka. Jedyny plus, ze nie kupuje slodyczy to nie jem :) Chociaz teraz zgarnelismy paczki swiateczne z pracy więc sa. Można jesc tylko jak synka w poblizu brak wiec i tak jest ciezko :)

Ja tez staram sie podjadac lakocie, kiedy syn nie patrzy :-pW ciazy jednak i tej i poprzedniej odrzuca mnie na kilometr od slodyczy. Co mi nie przeszkadza tyc. Z synem mialam 18kg na plusie a co gorsza przez UU (czy jak tu mowicie: kp) nie stracilam ani dudu i po ciazy zostalam z 14kg na plusie :growl:

Dziewczyny, mam już wyniki SANCO!!!!!
Zdrowa dziewczynka!!!! :)))))))))
Jestem przeszczęśliwa! :))))))
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Gratulacje! Nie moglo byc inaczej! :biggrin2:

reklama
Foto robione wieczorem [emoji12]
received_363697874391702.jpeg

Załączniki

• received_363697874391702.jpeg
    received_363697874391702.jpeg
    66,7 KB · Wyświetleń: 226