reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ojej, ale dzis produkcja rekordowa, chyba do wieczora bede ogarniac :rofl:

Przespi sie z tą informacja i bedzie się cieszyć :) bedzie dumny, pochwali sie wszystkim w szkole. Grunt to go ppzytywnie nastawić. Mowic jak fajnie bedzue być starszym bratem. Moze Ty albo maz jesteście? Fajnie dla przykladu cos opowiedzieć ( oczywiście same plusy, minusy sam odkryje ;))

Probujemy jak mozemy. Maz jest starszym bratem i wiekszosc przyjaciol syna ale ten argument zdaje sie nie trafiac :baffled: Rano przed szkola przyszedl do mnie do lozka i powiedzial, ze woli byc jedynym dzieckiem w rodzinie :zawstydzona/y:Tlumaczylam, ze jako starszy i tak zawsze bedzie wyjatkowy i ze to mlodsze na pewno bedzie go uwielbiac, to sie tylko skrzywil. Probuje tez z argumentem "na zwierzaka". Poniewaz syn uwielbia zwierzeta i swietnie sie nimi opiekuje, wiec mowie, ze takie male bobo to tez jest troche jak zwierzatko, do opieki i kochania ale to tez go nie przekonuje :sorry: Licze na jego przyjaciol, ktorzy uwielbiaja dzieci i pewnie beda ochy i achy, jak sie dowiedza, ze jestem w ciazy (znaja mnie wszak wszystkie dzieciaki z osiedla). Mam nadzieje, ze sie nie przelicze :-p

Witaj :-) Ale Cię biedną wymeczyl początek ciąży. Teraz w ramach rekompensaty powinnaś mieć bezproblemowa ciążę do samego końca;-)

Witaj w drugim trymestrze!
Dziekuje ale juz wczoraj sie za wczesnie pochwalilam, bo tuz przed snem zwymiotowalam :realmad: Nie byly to jednak klasyczne wymioty w moim stylu, czyli wynicowywanie zoladka do ostatniej kropli kwasow zoladkowych ale taki pojedynczy chlust tego, co bylo na wierzchu. Reszta zostala w zoladku. Popilam woda i poszlam spac. Ech :oo:

Zawsze Tu tak Gwarno jak teraz. ? [emoji33][emoji33]

Witam! Tez sie czasem lapie za glowe, ile dziewczyny naprodukuja. Z czytaniem spokojnie mozna nadrobic ale od wczoraj zaczelam sie udzielac czynnie i widze, ze z odpowiadaniem jest trudniejsza sprawa :-p No nic, probuje na raty. Ja za to mam czas glownie pozno na pisanie, kiedy chlopaki pojda spac.

Dokładnie. Jak jestem w domu tym bardziej, w pracy nie mialabym tyle czasu na jedzenie a w domu jem jak szalona, bi ciagle pod reka. Jedyny plus, ze nie kupuje slodyczy to nie jem :) Chociaz teraz zgarnelismy paczki swiateczne z pracy więc sa. Można jesc tylko jak synka w poblizu brak wiec i tak jest ciezko :)

Ja tez staram sie podjadac lakocie, kiedy syn nie patrzy :-pW ciazy jednak i tej i poprzedniej odrzuca mnie na kilometr od slodyczy. Co mi nie przeszkadza tyc. Z synem mialam 18kg na plusie a co gorsza przez UU (czy jak tu mowicie: kp) nie stracilam ani dudu i po ciazy zostalam z 14kg na plusie :growl:

Dziewczyny, mam już wyniki SANCO!!!!!
Zdrowa dziewczynka!!!! :)))))))))
Jestem przeszczęśliwa! :))))))
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Gratulacje! Nie moglo byc inaczej! :biggrin2:

reklama
Foto robione wieczorem [emoji12]
received_363697874391702.jpeg

Załączniki

• received_363697874391702.jpeg
    received_363697874391702.jpeg
    66,7 KB · Wyświetleń: 228