reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A mnie coś rozbiera:( synek kilka.dni temu miał zawalone górne drogi oddechowe a teraz mnie boli gardło i boli tak chorobowo glowa :( pije dużo herbaty z cytryna i miodem ale tylko na moment pomaga....
Przepraszam, że się powtarzam ;-) ...ale na mnie działa cuda plukanka z wody utlenionej. Ból gardla-jesli to początek to znika od razu, jeśli boli bardziej to po 2-3 plukankach. Zdrówka!

reklama
Ja wiem ze nie powinnam ale od zawsze kapalam się prawie we wrzątku i nie umiem się kapac w zimnej wodzie....nie wiem ile ma stopni ale na.pewno nie jest letnia
Ja mam tak samo...wyjątkiem jest lato i upal, wtedy mogę siedzieć nawet w lodowatej... ale teraz caly czas kapalam sie w wannie pelnej gorącej wody. Teraz jesteśmy u tz rodziców to z wanny nie bede za bardzo korzystac, moze od czasu do czasu a tak to prysznic i tez pewnie goracy bo inaczej nie umiem...

dziewczyny bierzecie gorące prysznice? bo teraz czytam ze sie nie powinno kapac ani brac gorących prysznicy. od zawsze to robię w ciąży też. chyba zaprzestane to robic. musze poczytac czego nie wolno bo cZłowiek jest tylu rzeczy nieswiadomy.... ehhh....
Hej, mi moja pani ginekolog kategorycznie zabroniła kąpieli, moge brac tylko prysznic i to tez w letniej wodzie :-(

Ja mam tak samo...wyjątkiem jest lato i upal, wtedy mogę siedzieć nawet w lodowatej... ale teraz caly czas kapalam sie w wannie pelnej gorącej wody. Teraz jesteśmy u tz rodziców to z wanny nie bede za bardzo korzystac, moze od czasu do czasu a tak to prysznic i tez pewnie goracy bo inaczej nie umiem...
Ja mam dokładnie to samo- inaczej nie umiem

Dobrze zrozumialam że w ogóle ci zabronila kapieli w wannie, nawet w nie za goracej wodzie ? [emoji848]
Kapac sie moge, ale tez w letniej wodzie. Jednak bardziej zalecala szybki prysznic. Ja ogolnie mam trudna ciaze i do 14 tygodnia mam lezec i nic nie robic. Dlatego wskakuje pod prysznic, 15 min i wracam do lozka.

Kapac sie moge, ale tez w letniej wodzie. Jednak bardziej zalecala szybki prysznic. Ja ogolnie mam trudna ciaze i do 14 tygodnia mam lezec i nic nie robic. Dlatego wskakuje pod prysznic, 15 min i wracam do lozka.
Ahh no to juz rozumiem [emoji6]
W takim wypadku to wiadomo, najlepiej leżeć jak najwiecej[emoji6]

reklama
Jeeeeju, uczennica moja jak się dowiedziała, że odchodzę na zwolnienie - powiedziała "to ja robię przerwę od szkoły na półtora roku!" Rozczuliło mnie to bardzo ;))

15 tydzień naprawdę okazał się przełomowy - mam bardzo wyczuwalną kuleczkę w brzuchu i powiększony jego rozmiar. Aż nie mogę sie przyzwyczaić do tej zmiany, z której zresztą bardzo się cieszę. :)

Do góry