Grabcia123
Fanka BB :)
Dziewczyny siedze pod gabinetem i taki stres jak nigdy!! Sama nie rozumiem dlaczego... Męża nekam telefonami serce wali cała się trzęse..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dostalam Macmiror Comlex 500Tez ostatnio dostalam cos na regeneracje provag bodajze
Spokojnie bedzie dobrze [emoji6]Dziewczyny siedze pod gabinetem i taki stres jak nigdy!! Sama nie rozumiem dlaczego... Męża nekam telefonami serce wali cała się trzęse..
Trzymam kciukiDziewczyny siedze pod gabinetem i taki stres jak nigdy!! Sama nie rozumiem dlaczego... Męża nekam telefonami serce wali cała się trzęse..
Trzymam kciuki!Dziewczyny siedze pod gabinetem i taki stres jak nigdy!! Sama nie rozumiem dlaczego... Męża nekam telefonami serce wali cała się trzęse..
Gratuluję ja zaraz wchodzęJa po wizycie... Ochlonelam przez drogę...Udało się zrobić na LUXMED ale tylko dzięki Pani z rejestracji która była bardzo uprata na moje szczescie... Następnym razem zaniosę coś słodkiego tej kobiecie
Maluch prawie 7cm wg usg 13+1 więc trochę starsza ciąża
Serducho bije 168/min, kości nosowe prawidłowe przeziernosci 1.1 więc wszystko w jak najlepszym porządku... Następna wizyta 4.01.2019 więc już wtedy doktorek obiecał powiedzieć płeć bo dzisiaj widział ale mówi że woli upewnić się i jak będzie pewny to mi powie...
Jeju jaka ja jestem szczęśliwa
Trzymam kciukiGratuluję ja zaraz wchodzę
Super gratulacje świetnie ze sie udaloJa po wizycie... Ochlonelam przez drogę...Udało się zrobić na LUXMED ale tylko dzięki Pani z rejestracji która była bardzo uprata na moje szczescie... Następnym razem zaniosę coś słodkiego tej kobiecie
Maluch prawie 7cm wg usg 13+1 więc trochę starsza ciąża
Serducho bije 168/min, kości nosowe prawidłowe przeziernosci 1.1 więc wszystko w jak najlepszym porządku... Następna wizyta 4.01.2019 więc już wtedy doktorek obiecał powiedzieć płeć bo dzisiaj widział ale mówi że woli upewnić się i jak będzie pewny to mi powie...
Jeju jaka ja jestem szczęśliwa
No to dobrze, ze sie rozwiazala sprawa.Oddzwania ta łaska... Generalnie spoko babka... Jak. Się okazuje to była żona i do niej coś tam pisała więc chcę nas skłocic Dziewczyna owszem pisze z tz natomiast tylko pisanie bo znają się z dawnej pracy a że do niej daleko to jestem spokojna nawet o spotkanie bo mój jeździć tyle km nie jedizlby bo. Kiedy jak ze mną ostatnio non stop.. I w tym temacie też mi ułożyło.. Uff