Grabcia123
Fanka BB :)
Dziewczyny siedze pod gabinetem i taki stres jak nigdy!! Sama nie rozumiem dlaczego... Męża nekam telefonami serce wali cała się trzęse..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dostalam Macmiror Comlex 500Tez ostatnio dostalam cos na regeneracje provag bodajze
Spokojnie bedzie dobrze [emoji6]Dziewczyny siedze pod gabinetem i taki stres jak nigdy!! Sama nie rozumiem dlaczego... Męża nekam telefonami serce wali cała się trzęse..
Trzymam kciukiDziewczyny siedze pod gabinetem i taki stres jak nigdy!! Sama nie rozumiem dlaczego... Męża nekam telefonami serce wali cała się trzęse..
Trzymam kciuki!Dziewczyny siedze pod gabinetem i taki stres jak nigdy!! Sama nie rozumiem dlaczego... Męża nekam telefonami serce wali cała się trzęse..
GratulujęJa po wizycie... Ochlonelam przez drogę...Udało się zrobić na LUXMED ale tylko dzięki Pani z rejestracji która była bardzo uprata na moje szczescie... Następnym razem zaniosę coś słodkiego tej kobiecie![]()
Maluch prawie 7cm wg usg 13+1 więc trochę starsza ciąża![]()
Serducho bije 168/min, kości nosowe prawidłowe przeziernosci 1.1 więc wszystko w jak najlepszym porządku... Następna wizyta 4.01.2019 więc już wtedy doktorek obiecał powiedzieć płeć bo dzisiaj widział ale mówi że woli upewnić się i jak będzie pewny to mi powie...
Jeju jaka ja jestem szczęśliwa![]()
![]()
![]()
Trzymam kciukiGratulujęja zaraz wchodzę
![]()
Super gratulacjeJa po wizycie... Ochlonelam przez drogę...Udało się zrobić na LUXMED ale tylko dzięki Pani z rejestracji która była bardzo uprata na moje szczescie... Następnym razem zaniosę coś słodkiego tej kobiecie![]()
Maluch prawie 7cm wg usg 13+1 więc trochę starsza ciąża![]()
Serducho bije 168/min, kości nosowe prawidłowe przeziernosci 1.1 więc wszystko w jak najlepszym porządku... Następna wizyta 4.01.2019 więc już wtedy doktorek obiecał powiedzieć płeć bo dzisiaj widział ale mówi że woli upewnić się i jak będzie pewny to mi powie...
Jeju jaka ja jestem szczęśliwa![]()
![]()
![]()
No to dobrze, ze sie rozwiazala sprawa.Oddzwania ta łaska... Generalnie spoko babka... Jak. Się okazuje to była żona i do niej coś tam pisała więc chcę nas skłocic Dziewczyna owszem pisze z tz natomiast tylko pisanie bo znają się z dawnej pracy a że do niej daleko to jestem spokojna nawet o spotkanie bo mój jeździć tyle km nie jedizlby bo. Kiedy jak ze mną ostatnio non stop.. I w tym temacie też mi ułożyło.. Uff