reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny siedze pod gabinetem i taki stres jak nigdy!! Sama nie rozumiem dlaczego... Męża nekam telefonami serce wali cała się trzęse..

reklama
Tez ostatnio dostalam cos na regeneracje provag bodajze
Ja dostalam Macmiror Comlex 500
Dziewczyny siedze pod gabinetem i taki stres jak nigdy!! Sama nie rozumiem dlaczego... Męża nekam telefonami serce wali cała się trzęse..
Spokojnie bedzie dobrze [emoji6]

Dobra, juz troche lepuej sie czuję i ide wziac sie za pakowanie ale tak mi sie nie chce jak nigdy [emoji52]

Ja po wizycie... Ochlonelam przez drogę...Udało się zrobić na LUXMED ale tylko dzięki Pani z rejestracji która była bardzo uprata na moje szczescie... Następnym razem zaniosę coś słodkiego tej kobiecie:)
Maluch prawie 7cm wg usg 13+1 więc trochę starsza ciąża :)
Serducho bije 168/min, kości nosowe prawidłowe przeziernosci 1.1 więc wszystko w jak najlepszym porządku... Następna wizyta 4.01.2019 więc już wtedy doktorek obiecał powiedzieć płeć bo dzisiaj widział ale mówi że woli upewnić się i jak będzie pewny to mi powie...
Jeju jaka ja jestem szczęśliwa :) :) :)

Załączniki

• IMG_20181205_173255.jpg
    IMG_20181205_173255.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 109
Ja po wizycie... Ochlonelam przez drogę...Udało się zrobić na LUXMED ale tylko dzięki Pani z rejestracji która była bardzo uprata na moje szczescie... Następnym razem zaniosę coś słodkiego tej kobiecie:)
Serducho bije 168/min, kości nosowe prawidłowe przeziernosci 1.1 więc wszystko w jak najlepszym porządku... Następna wizyta 4.01.2019 więc już wtedy doktorek obiecał powiedzieć płeć bo dzisiaj widział ale mówi że woli upewnić się i jak będzie pewny to mi powie...
Gratuluję :) ja zaraz wchodzę :)

Oddzwania ta łaska... Generalnie spoko babka... Jak. Się okazuje to była żona i do niej coś tam pisała więc chcę nas skłocic Dziewczyna owszem pisze z tz natomiast tylko pisanie bo znają się z dawnej pracy a że do niej daleko to jestem spokojna nawet o spotkanie bo mój jeździć tyle km nie jedizlby bo. Kiedy jak ze mną ostatnio non stop.. I w tym temacie też mi ułożyło.. Uff

Super gratulacje :) świetnie ze sie udalo

reklama
Oddzwania ta łaska... Generalnie spoko babka... Jak. Się okazuje to była żona i do niej coś tam pisała więc chcę nas skłocic Dziewczyna owszem pisze z tz natomiast tylko pisanie bo znają się z dawnej pracy a że do niej daleko to jestem spokojna nawet o spotkanie bo mój jeździć tyle km nie jedizlby bo. Kiedy jak ze mną ostatnio non stop.. I w tym temacie też mi ułożyło.. Uff
No to dobrze, ze sie rozwiazala sprawa.
Swoja droga u nas takie pisanie by cbyba tez nie przeszlo ;) zazdrosnicy jestesmy okropni :)

Do góry