reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja tak tylko szybko z pracy - cukier 88 - 158 - 114 także super!!! Bakteri i leukocytow w moczu brak, książkowe wyniki. Jakże ja się cieszę!!! [emoji847][emoji7][emoji847][emoji7][emoji2956]
Super !!! [emoji7][emoji7] ciesze sie razem z toba [emoji7]

Mam nadzieje jutro na takie same wyniki [emoji120][emoji120][emoji120]

reklama
No czyli masz bardzo podwyższone, niby tsh lubi w ciazy skakac ale trzeba miec to pod kontrolą i najlepiej isc do endo zeby dobral dawkę odpowiednia no i zrobil usg tarczycy. A najlepiej isc juz ze zrobionymi tymi dodatkowymi badaniami co pisalam zeby endo mial lepszy obraz.
Dziwie sie tylko ze gin nie przepisal ci od razu czegos na zbicie....

Zgadzam się w 200% takie TSH należy zbić jak najszybciej .....

dziewczyny martwi mnie tsh ...czy orientujecie sie może czy przy tsh 2,9 euthyrox 25 wystarczy? czy za mala dawka? :( kurcze nie daje mi to spokoju ...

A od kiedy bierzesz dawke25? Ja w 5 tygodniu miałam 2.0 i lekarka na wszelki wypadek zwiększyła mi z 50 , na 75 naprzemiennie z 50. Obecnie TSH 0,4 w poniedziałek mam endo zobaczymy co powie. Moja endo zaleca mi tez badać FT4, powinno być w górnej granicy normy.

reklama
Ja wieczorem do ogólnego idę z tym pecherzem .... pewnie bez antybiotyku się nie obejdzie? Czy któraś z Was brała antybiotyk ? Boję się że to może być niebezpieczne

Do góry