reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja tak tylko szybko z pracy - cukier 88 - 158 - 114 także super!!! Bakteri i leukocytow w moczu brak, książkowe wyniki. Jakże ja się cieszę!!! [emoji847][emoji7][emoji847][emoji7][emoji2956]
Super !!! [emoji7][emoji7] ciesze sie razem z toba [emoji7]

Mam nadzieje jutro na takie same wyniki [emoji120][emoji120][emoji120]

reklama
No czyli masz bardzo podwyższone, niby tsh lubi w ciazy skakac ale trzeba miec to pod kontrolą i najlepiej isc do endo zeby dobral dawkę odpowiednia no i zrobil usg tarczycy. A najlepiej isc juz ze zrobionymi tymi dodatkowymi badaniami co pisalam zeby endo mial lepszy obraz.
Dziwie sie tylko ze gin nie przepisal ci od razu czegos na zbicie....

Zgadzam się w 200% takie TSH należy zbić jak najszybciej .....

dziewczyny martwi mnie tsh ...czy orientujecie sie może czy przy tsh 2,9 euthyrox 25 wystarczy? czy za mala dawka? :( kurcze nie daje mi to spokoju ...

A od kiedy bierzesz dawke25? Ja w 5 tygodniu miałam 2.0 i lekarka na wszelki wypadek zwiększyła mi z 50 , na 75 naprzemiennie z 50. Obecnie TSH 0,4 w poniedziałek mam endo zobaczymy co powie. Moja endo zaleca mi tez badać FT4, powinno być w górnej granicy normy.

reklama
Ja wieczorem do ogólnego idę z tym pecherzem .... pewnie bez antybiotyku się nie obejdzie? Czy któraś z Was brała antybiotyk ? Boję się że to może być niebezpieczne

Do góry