reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja pierwszy raz w ciąży mam problem z suchą skóra na twarzy i drobne krostki na dekoldzie. A w tamtych ciazach zawsze cera nienaganna

Ja z synkiem w ciąży tez miałam idealna cerę. Także to niestety dla mnie nowosc:/ tym bardziej, ze ogólnie moja cera poza ta ciąża jest niemalże nienaganna:/

Hej. Dziewczyny powiedzcie mi czy czas kiedy nie mam siły na nic I do wszystkiego muszę się zmusić kiedyś minie... Dzisiaj 10+3 w ciąży a ja dosłownie do wszystkiego się zmuszam... Cały czas mdłości już bez wymiotów... Mam zaległości i w domu i wobec starszego syna i wyrzuty sumienia... Jak wy sobie z tym radzicie??

Ja Ci życzę zeby minęło, ale ja nie poradzę. Nie miałam w żadnej ciąży takiego osłabienia.

A my dzis powiedzielismy o ciąży tz mamie [emoji14] mielismy czekac do swiat ale dzis byla okazja bo tz mama ma urodziny wiec taki prezent jej sprawilismy [emoji7][emoji38]
Ucieszona bardzo [emoji7]

A ja tez ciesze sie strasznie ze tak zareagowała [emoji7]
Z moja matka nie utrzymuje kontaktu a nawet jakbym utrzymywala to o ciazy bym nie powiedziała bo wiem jakie zdania bym usłyszała...

No to fajnie, ze „tesciowka” już wie:)

A my dzis powiedzielismy o ciąży tz mamie [emoji14] mielismy czekac do swiat ale dzis byla okazja bo tz mama ma urodziny wiec taki prezent jej sprawilismy [emoji7][emoji38]
Ucieszona bardzo [emoji7]

A ja tez ciesze sie strasznie ze tak zareagowała [emoji7]
Z moja matka nie utrzymuje kontaktu a nawet jakbym utrzymywala to o ciazy bym nie powiedziała bo wiem jakie zdania bym usłyszała...
Super że przyszła tesciowa tak zareagowała [emoji3] U nas jeszcze nikt nie wie. Pewnie w weekend powiemy wszystkim. A i jeszcze muszę powiedzieć w pracy ale kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać.

Ja po prenatalnych. Wszystko jest dobrze na obecną chwilę, ryzyko chorób genetycznych niskie. Termin porodu się zmienił na 28 maja, crl 6,5 cm i na 80 % będzie kolejny syn xD jestem skazana na samych chłopców :) zdjęcia mam ale głównie głowy, serca i kończyn, jedyne sensowne zaraz wam wrzucę
FB_IMG_1542646300056.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1542646300056.jpg
    FB_IMG_1542646300056.jpg
    83,8 KB · Wyświetleń: 311
Ja po prenatalnych. Wszystko jest dobrze na obecną chwilę, ryzyko chorób genetycznych niskie. Termin porodu się zmienił na 28 maja, crl 6,5 cm i na 80 % będzie kolejny syn xD jestem skazana na samych chłopców :) zdjęcia mam ale głównie głowy, serca i kończyn, jedyne sensowne zaraz wam wrzucę Zobacz załącznik 917882
Cudownie [emoji7] czekalam na takie wiadomości od Ciebie [emoji7][emoji7]

Ja po prenatalnych. Wszystko jest dobrze na obecną chwilę, ryzyko chorób genetycznych niskie. Termin porodu się zmienił na 28 maja, crl 6,5 cm i na 80 % będzie kolejny syn xD jestem skazana na samych chłopców :) zdjęcia mam ale głównie głowy, serca i kończyn, jedyne sensowne zaraz wam wrzucę Zobacz załącznik 917882

Ale super[emoji6] gratuluje[emoji3] długo trwa takie usg prenatalne?

reklama
Do góry