reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja dzisiaj też jakiś beznadziejny dzień, brzuch mnie ciągnie. Słabo spałam w nocy bo mąż się wiercił. Mam nadzieję że dziś w końcu się wyśpię

Hej. Dziewczyny powiedzcie mi czy czas kiedy nie mam siły na nic I do wszystkiego muszę się zmusić kiedyś minie... Dzisiaj 10+3 w ciąży a ja dosłownie do wszystkiego się zmuszam... Cały czas mdłości już bez wymiotów... Mam zaległości i w domu i wobec starszego syna i wyrzuty sumienia... Jak wy sobie z tym radzicie??

A my dzis powiedzielismy o ciąży tz mamie [emoji14] mielismy czekac do swiat ale dzis byla okazja bo tz mama ma urodziny wiec taki prezent jej sprawilismy [emoji7][emoji38]
Ucieszona bardzo [emoji7]

A ja tez ciesze sie strasznie ze tak zareagowała [emoji7]
Z moja matka nie utrzymuje kontaktu a nawet jakbym utrzymywala to o ciazy bym nie powiedziała bo wiem jakie zdania bym usłyszała...

Cały dzień nic nie jadłam, ale mi niedobrze. Robię spaghetti. Usg nic nie wykazało. Cholera wie od czego mam te bóle. Jedyne co to powiedział, że płód żywy, a to już jakaś informacja :D
Szkoda, ze nic nie pokazalo :\
A ze dzidzia jest to wiadomo inaczej byc by nie moglo

reklama
Hej. Dziewczyny powiedzcie mi czy czas kiedy nie mam siły na nic I do wszystkiego muszę się zmusić kiedyś minie... Dzisiaj 10+3 w ciąży a ja dosłownie do wszystkiego się zmuszam... Cały czas mdłości już bez wymiotów... Mam zaległości i w domu i wobec starszego syna i wyrzuty sumienia... Jak wy sobie z tym radzicie??
Raczej minie.
W poprzedniej ciąży czułam się tal fatalnie w I trymestrze, że też wydawało mi się, że to nigdy nie przejdzie, ale po 12 tc jak ręką odjął.

Do góry