Nati88
Fanka BB :)
Ja pierwszy raz w ciąży mam problem z suchą skóra na twarzy i drobne krostki na dekoldzie. A w tamtych ciazach zawsze cera nienagannaZ buzia mam to samo:///
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pierwszy raz w ciąży mam problem z suchą skóra na twarzy i drobne krostki na dekoldzie. A w tamtych ciazach zawsze cera nienagannaZ buzia mam to samo:///
Super wyniki no a hemoglobiba wowCzęść wyników mam [emoji6]
Chyba nie jest źle [emoji16]
Dobrze, że glukoza w normie, no i bałam się, że mam anemię [emoji39] a tu hemoglobina taka wysoka [emoji87]Zobacz załącznik 917842Zobacz załącznik 917843
Ulala, jak dobra hemoglobina <3Część wyników mam [emoji6]
Chyba nie jest źle [emoji16]
Dobrze, że glukoza w normie, no i bałam się, że mam anemię [emoji39] a tu hemoglobina taka wysoka [emoji87]Zobacz załącznik 917842Zobacz załącznik 917843
Szkoda, ze nic nie pokazalo :\Cały dzień nic nie jadłam, ale mi niedobrze. Robię spaghetti. Usg nic nie wykazało. Cholera wie od czego mam te bóle. Jedyne co to powiedział, że płód żywy, a to już jakaś informacja
Hej. Dziewczyny powiedzcie mi czy czas kiedy nie mam siły na nic I do wszystkiego muszę się zmusić kiedyś minie... Dzisiaj 10+3 w ciąży a ja dosłownie do wszystkiego się zmuszam... Cały czas mdłości już bez wymiotów... Mam zaległości i w domu i wobec starszego syna i wyrzuty sumienia... Jak wy sobie z tym radzicie??
Raczej minie.Hej. Dziewczyny powiedzcie mi czy czas kiedy nie mam siły na nic I do wszystkiego muszę się zmusić kiedyś minie... Dzisiaj 10+3 w ciąży a ja dosłownie do wszystkiego się zmuszam... Cały czas mdłości już bez wymiotów... Mam zaległości i w domu i wobec starszego syna i wyrzuty sumienia... Jak wy sobie z tym radzicie??