reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z filetami śledziowymi? Można jeść czy nie?
Bo słyszę różne opinie, chodzi mi o takie solone matijasy :(
Mój lekarz do końca listopada jest na urlopie, oczywiscie mogę się z nim kontaktować ale głupio mi pisać sms z takim pytaniem :D

No ja myśle, ze można. Ale niech dziewczyny się jeszcze wypowiedzą:) nigdy nie słyszałam, ze nie mozna( chyba, ze surowe to na pewno nie można:))

reklama
Hej dziewczyny :)
Czy jest ktoś na forum kto tez z poznaniem płci czeka do narodzin ? [emoji848][emoji846]
Ustaliliśmy z tz, ze chcemy mieć niespodziankę, ale tak się zastanawiam czy z czasem jednak nie pęknę ;p

Kamila tak chciała:) ale chyba dzisiaj napisała, ze może się złamie:) ale narazie to chyba tylko Kamila tak zaplanowała:)

Ja już po badaniach. Czekam na wyniki. Część ma być dzisiaj, część jutro [emoji16]
I prawie 200 zł "poszło".
Jak wróciłam z badań tak mnie bolał, brzuch, że masakra.
Mam problem z zaparciami. Nie mogłam się załatwić. Nawet czopek nie dał rady [emoji52]
Pomęczyłam się i jakoś poszło. Ufff [emoji16]

Ostatnia edycja:
reklama
Część wyników mam [emoji6]
Chyba nie jest źle [emoji16]
Dobrze, że glukoza w normie, no i bałam się, że mam anemię [emoji39] a tu hemoglobina taka wysoka [emoji87]
IMG_20181119_160152.jpeg
IMG_20181119_160211.jpeg

Załączniki

• IMG_20181119_160152.jpeg
    IMG_20181119_160152.jpeg
    29,3 KB · Wyświetleń: 322
  • IMG_20181119_160211.jpeg
    IMG_20181119_160211.jpeg
    33,1 KB · Wyświetleń: 329
Do góry