reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Pracuje niby zdalnie z domu ale mam takiego lenia że nawet komputera nie chce mi się włączyć. Żadnych objawów też nie mam zero wymiotów i mdłości, zupełnie inaczej niż w ciąży z dziewczynkami. A tak dla rozluźnienia atmosfery macie jakieś przesady co do płci?
Marzy mi się córeczka, ale pewnie będzie syn - i też ok [emoji39] nie planuję z mężem więcej niż 1 dziecko dlatego tak wyczekuję tej informacji. [emoji39]

Nie mogę zawierzyć internetom bo wysyłają sprzeczne sygnały - metoda Ramziego na córkę, kalendarz chiński na chłopca, ochota na słodkie na córkę, seks w owulację na chłopca... zgłupieć można [emoji23]

reklama
No nie dajmy soe zwariowac. Jakby to bylo niebezpieczne to nie mogloby byc sprzedawane. Jak ja bym tak na wszystko zwracala uwage to mialabym megw syf w domu bo męża mam tylko w weekend w domu.
no wlasnie tez mi sie tak wydaje ze gdyby srodki byly az tak niebezpieczne to bylaby na nich wzmianka żeby nie stosowac w ciąży. teraz nawet w wodzie jest chemia.....

No dokładnie. Ja słodkie, sex po owulacji kalendarz chiński chłopak dostaje pełno wypryskow na twarzy brak mdłości i wymiotów.. Hmmm zobaczymy dziewczyny moje chcą brata mąż też. Oby było zdrowe

dziewczyny a ja troche z innej beczki. jak u Was ze sprzątaniem lazienki? nie boicie sie tych środków chemicznych? ja dzisiaj wymylam toalete umywalkę (przy otwartym oknie) ale nadal zastanawiam się czy dobrze zrobilam ze nie zostawilam tego mezowi hmm
Jak używałaś rękawiczek, to w porządku. Chemia przedostaje się przez skórę i może zaszkodzić w 1. trymestrze

Jak używała rękawiczek, to w porządku. Chemia przedostaje się przez skórę i może zaszkodzić w 1. trymestrze

Ja niestety nie mige sobie pozwolic żeby zostawić komuś sprzątanie. Jestem sama z młoda wiec albo obrośniemy w syf albo zaryzykuje :( łazienkę myje raz na tydzień żeby za często tego nie robić ale jednak czasami trzeba

reklama
Do góry