no wynik ok teraz tylko powtórzyć musisz i zobaczymy :*Wyniki już mam , co o tym myślicie ?Zobacz załącznik 914049
reklama
D
Deleted member 186142
Gość
Cześć laleczki. Ja tak kiepsko się czuję glowa mnie boli. Zdecydowanie lepiej sie czuje jak pada deszcz[emoji16] trzymam kciuki za wszystkie wizyty [emoji106][emoji106]
asiakkk94
Fanka BB :)
Mam nadzieję że wzrośnie , teraz wygrzebałam wynik z poprzedniej obumarłej ciąży robiony na tym samym etapie ciążyno wynik ok teraz tylko powtórzyć musisz i zobaczymy :*
Hm wystarczy ze ktos Nie napisze priv i wiadomo. Nie trzeba pisac ze sie nie chce byc.Ja nie chce być w tabelce
Paradocsy 1402
Początkująca w BB
Witam wszystkie dziewczyny
U mnie obecnie 7t2d, w czwartek mam wizytę u lekarza , żeby zobaczyć czy są serduszka i zarodki... 2 tygodnie temu lekarz stwierdził 2 pęcherzyki więc możliwa wizja podwójnego szczęścia!
Miłego dnia
U mnie obecnie 7t2d, w czwartek mam wizytę u lekarza , żeby zobaczyć czy są serduszka i zarodki... 2 tygodnie temu lekarz stwierdził 2 pęcherzyki więc możliwa wizja podwójnego szczęścia!
Miłego dnia
Monafkinia
A ja jeszcze leżę sobie po cichutku. Czekam aż mała wstanie. Na razie odsypia po buszowaniu o 4.00
Super. Trzymam kciuki za fasolki [emoji6] i witamy w maszym gronie [emoji6]Witam wszystkie dziewczyny
Miłego dnia
Monafkinia
Ojej trochę zazdroszczę bliźniątWitam wszystkie dziewczyny
Miłego dnia
Paradocsy 1402
Początkująca w BB
No przyznam szczerze że pierwsza reakcja i pierwsze dni załamanie jak to będzie , ale obecnie martwię się tylko o to żeby wszystko było dobrze ! No tylko dwa dni do spotkania i potwierdzenia co tam siedzi... Usg było robione bardzo wczesnie więc jest duże ryzyko że już może nie być 2 pęcherzykówOjej trochę zazdroszczę bliźniąt
reklama
Mam nadzieję że wzrośnie , teraz wygrzebałam wynik z poprzedniej obumarłej ciąży robiony na tym samym etapie ciąży
I jaki miałaś wynik?