reklama
Witajcie. Dziś od 7 na nogach ale czasu brak żeby dużo pisać na forum bo syn całą uwagę zabiera. Na 16.50 wizytuje, ciekawa jestem czy wszystko ok i co zobaczę na usg. Niby nic złego się nie dzieje ale taki wewnętrzny strach jest, w końcu ostatnia wizyta była 4 tygodnie temu. Oby dzidziol rósł w siłę w końcu ma już 11 tygodni. Widziałam że ktoś też dziś ma wizytę, kciuki trzymam
Jutro dostaniesz leki na zbicie i wszystko będzie dobrze, nie martw sięJestem przerazona[emoji22] tsh 5,32[emoji22]
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Ja na wadze tez prawie 2 do przodu ale brzuch mi juz dosc widac i ciezko mi sie ubrac tak zeby bylo mi wygodnie i nie bylo nic widać. Dzisiaj chyba z godzinę wybieralam ubrania na rano do pracy. W ogóle taka duża sie juz czuje a to dopiero przede mną [emoji19][emoji19][emoji19]
U mnie też niby tylko 1,5kg do przodu, ale brzuch coraz większy i muszę jeszcze z 3 tygodnie poukrywać, więc zakładam duże, luźne swetry. Ale czuję się ciężko, plus cycki ciągle okropnie boląTeż się czuję jak słoń, na wadze może kilogram więcej a brzuch już nawet pod ręką czuje, taką kule twarda, stąd wiem że zaczyna być coraz większy, ale nic dziwnego w końcu to 11 tydzien.... A wzdęcia to już w ogóle sprawiają że wyglądam na piąty miesiąc
Ja tobie zazdroszczę bycia w domu, można pospać poczytać, iść na spacer. Męczy mnie praca.Witajcie dziewczyny trzymam kciuki za wizyty.
Przypominam ze do wieczora jak ktos chce byc w tabelce niech pisze do mnie na priv. Zeby pozniej nie bylo pytan typu czemu mnie nie ma. Jesli ktos nie napisze to jest rownoznaczne ze nie chce byc w tabelce.
Macie jakies plany na dzisiaj?
Ja normalnie jestem bez mocy, nic mi sie nie chce. Plakalabym o wszystko.
Do tego mam dosc siedzenia w domu, lubilam pracowac a teraz tylko pranie, sprzatanie gotowanie to trzeba lubic a mi ciezko.....
Dzisiaj bedzie ciezki dzien...
Gardło boli, z nosa cieknie czuję się mizernie.
asiakkk94
Ponad 19 tysięcyI jaki miałaś wynik?
Jestem przerazona[emoji22] tsh 5,32[emoji22]
O rany. Wysokie bardzo jak na ciążę. Musisz jak najszybciej wziąć leki na zbicie. Kiedy masz wizytę? Dzisiaj?
Kaamilaaa
Jutro [emoji22] juz sie cala trzese ze strachu [emoji22] a musze zaraz wyjsc po odbior tych wynikow [emoji22]O rany. Wysokie bardzo jak na ciążę. Musisz jak najszybciej wziąć leki na zbicie. Kiedy masz wizytę? Dzisiaj?
Ja w ogóle musze zakupic jakies spodnie ciazowe. Bo tylko w dwie pary sie mieszcze a i jedne zaczynaja mnie cisnąć. Mam je dzisiaj w pracy i niewygodnie mi siedziec przy biurku. Ale jak zaczne w takich ubraniach chodzic to wszyscy sie zaraz zorientują a musze przynajmniej do przyszlego czwartku wytrzymac.U mnie też niby tylko 1,5kg do przodu, ale brzuch coraz większy i muszę jeszcze z 3 tygodnie poukrywać, więc zakładam duże, luźne swetry. Ale czuję się ciężko, plus cycki ciągle okropnie bolą [emoji14]
Ja tobie zazdroszczę bycia w domu, można pospać poczytać, iść na spacer. Męczy mnie praca.
Gardło boli, z nosa cieknie czuję się mizernie.
Spokojnie. Do jutra nic zlego sie nie stanie. Jutro dostaniesz leki na zbicie i bedzie wszystko dobrzeJutro [emoji22] juz sie cala trzese ze strachu [emoji22] a musze zaraz wyjsc po odbior tych wynikow [emoji22]
reklama
@Kaamilaaa uu wysokie. Nie denerwuj sie, pojdziesz do lekarza to da Ci na zbicie. Bedzie dobrze[emoji110]