reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzień dobry. U nas ciężka noc, synek często płakał przez sen... Ciekawe co tak przeżywa bo nic się ostatnio nie wydarzyło.. No chyba że to nieszczęsne ostatnie 5..ja dziś po południu też pędze zrobić wyniki a jutro wizyta
Moi dzisiaj wcisnęli sie do mnie do łóżka, bo męża nie ma. I później zasnąć nie mogli. Też nocka z przerwami

Wyniki już mam , co o tym myślicie ?
1541490293689.jpg

Załączniki

• 1541490293689.jpg
    1541490293689.jpg
    605,4 KB · Wyświetleń: 267
Witajcie dziewczyny trzymam kciuki za wizyty.
Przypominam ze do wieczora jak ktos chce byc w tabelce niech pisze do mnie na priv. Zeby pozniej nie bylo pytan typu czemu mnie nie ma. Jesli ktos nie napisze to jest rownoznaczne ze nie chce byc w tabelce.
Macie jakies plany na dzisiaj?
Ja normalnie jestem bez mocy, nic mi sie nie chce. Plakalabym o wszystko.
Do tego mam dosc siedzenia w domu, lubilam pracowac a teraz tylko pranie, sprzatanie gotowanie to trzeba lubic a mi ciezko.....
Dzisiaj bedzie ciezki dzien...

Dzień dobry :)
A ja dzisiaj pierwszy raz wymiotowalam i tak od razu sie zastanawiam czy leki ktore wzięłam 2h wcześniej zdąrzyly sie wchłonąć...

reklama
Witajcie dziewczyny trzymam kciuki za wizyty.
Przypominam ze do wieczora jak ktos chce byc w tabelce niech pisze do mnie na priv. Zeby pozniej nie bylo pytan typu czemu mnie nie ma. Jesli ktos nie napisze to jest rownoznaczne ze nie chce byc w tabelce.
Macie jakies plany na dzisiaj?
Ja normalnie jestem bez mocy, nic mi sie nie chce. Plakalabym o wszystko.
Do tego mam dosc siedzenia w domu, lubilam pracowac a teraz tylko pranie, sprzatanie gotowanie to trzeba lubic a mi ciezko.....
Dzisiaj bedzie ciezki dzien...
Ja nie chce być w tabelce:)

Do góry