reklama
Anolik
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki! [emoji6]Witam dziewczyny [emoji274]
Ja dzisiaj mam wizytę na 15.00 .
Nati88
Moi dzisiaj wcisnęli sie do mnie do łóżka, bo męża nie ma. I później zasnąć nie mogli. Też nocka z przerwamiDzień dobry. U nas ciężka noc, synek często płakał przez sen... Ciekawe co tak przeżywa bo nic się ostatnio nie wydarzyło.. No chyba że to nieszczęsne ostatnie 5..ja dziś po południu też pędze zrobić wyniki a jutro wizyta
Zaskoczona2013
Wyniki już mam , co o tym myślicie ?Zobacz załącznik 914049
Wg mnie beta świadczy o rozwijającej się ciąży, ale mogę się mylic
Witajcie dziewczyny trzymam kciuki za wizyty.
Przypominam ze do wieczora jak ktos chce byc w tabelce niech pisze do mnie na priv. Zeby pozniej nie bylo pytan typu czemu mnie nie ma. Jesli ktos nie napisze to jest rownoznaczne ze nie chce byc w tabelce.
Macie jakies plany na dzisiaj?
Ja normalnie jestem bez mocy, nic mi sie nie chce. Plakalabym o wszystko.
Do tego mam dosc siedzenia w domu, lubilam pracowac a teraz tylko pranie, sprzatanie gotowanie to trzeba lubic a mi ciezko.....
Dzisiaj bedzie ciezki dzien...
Przypominam ze do wieczora jak ktos chce byc w tabelce niech pisze do mnie na priv. Zeby pozniej nie bylo pytan typu czemu mnie nie ma. Jesli ktos nie napisze to jest rownoznaczne ze nie chce byc w tabelce.
Do tego mam dosc siedzenia w domu, lubilam pracowac a teraz tylko pranie, sprzatanie gotowanie to trzeba lubic a mi ciezko.....
Konwalia90
Dzień dobry
A ja dzisiaj pierwszy raz wymiotowalam i tak od razu sie zastanawiam czy leki ktore wzięłam 2h wcześniej zdąrzyly sie wchłonąć...
A ja dzisiaj pierwszy raz wymiotowalam i tak od razu sie zastanawiam czy leki ktore wzięłam 2h wcześniej zdąrzyly sie wchłonąć...
to jest właśnie ciążaDziewczyny ale mam dziwne zachcianki. W pierwszej ciąży na słodycze, a teraz na ogórki kiszone, pierogi leniwe, a dzisiaj rano wstałam i pierwsze co to przyszła ochota na pastę jajeczną ze szczypiorkiem. Dodam, że nie przepadam za jajkami[emoji23]
Wyniki już mam , co o tym myślicie ?Zobacz załącznik 914049
Jak dla mnie to ładny wynik, ale musisz powtórzyć żeby zobaczyć czy beta prawidłowo przyrasta. Jeden wynik nic nie da..
reklama
Monafkinia
Ja nie chce być w tabelceWitajcie dziewczyny trzymam kciuki za wizyty.