reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzięki kochane jest mi ciężko... Ale się pozbieram i napewno nie zrezygnuję z kolejnych starań synuś chcę rodzeństwo;)w przyszłym tyg. mam wizytę u lekarza jak wszystko będzie ok to będziemy się starać ♥️♥️

Muszę się z Wami pożegnać :-( :(z ciężkim bólem serca. . .. Moja fasolinka się nie utrzymała :(w środę poroniłam samoistnie... Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i życzę szczęśliwego rozwiązania...
Ojej... Trzymaj się cieplutko i powodzenia [emoji21][emoji21]

reklama
Ja osobiście jestem za szczepieniami. Jedyne do czego mam zastrzeżenia to podawanie ich w pierwszej dobie. Muszę jeszcze poczytać i zasięgnąć opini :) ale napewno akcje antyszczepiinkowe to coś z czym się nie zgadzam...

Do góry