Ale mogła bym je codziennie jesc masakra jakaś zaraz będę jak kulka [emoji23]To jedz i kup jak masz możliwość nic dziecku nie będzie
reklama
Przytulam cie bardzo mocno [emoji8][emoji8][emoji8]Muszę się z Wami pożegnać z ciężkim bólem serca. . .. Moja fasolinka się nie utrzymała w środę poroniłam samoistnie... Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i życzę szczęśliwego rozwiązania...
Bardzo kontrowersyjny temat, ale ja ogólnie szczepię, tylko na te obowiązkowego, nic poza tymDziewczyny tak w temacie na czasie ..
Jakie jest wasze podejscie do szczepień ?
Szczepie ale w indywidualnym planie szczepień napewno nie zgodzę się na szczepienie odrazu po urodzeniu niej najpierw dziecku krew zbadająDziewczyny tak w temacie na czasie ..
Anolik
Fanka BB :)
Ojej... Trzymaj się cieplutko i powodzenia [emoji21][emoji21]Muszę się z Wami pożegnać z ciężkim bólem serca. . .. Moja fasolinka się nie utrzymała w środę poroniłam samoistnie... Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i życzę szczęśliwego rozwiązania...
Ilma
Fanka BB :)
Jestem za obowiązkowym szczepieniem dzieci wg kalendarza. Nie wierzę w spiski i inne bzdury.Dziewczyny tak w temacie na czasie ..
To tak samo jak ja. Wczesniej tak szczepilam i teraz tez tak bede.Bardzo kontrowersyjny temat, ale ja ogólnie szczepię, tylko na te obowiązkowego, nic poza tym
reklama