reklama
agut90
Fanka BB :)
Łączę się w bólu... Masakra [emoji37]Kurde znowu umieram przez mdłości mam dość już, serio
Ja-ga
Bardzo mi przykro, przytulam :-*Muszę się z Wami pożegnać z ciężkim bólem serca. . .. Moja fasolinka się nie utrzymała w środę poroniłam samoistnie... Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i życzę szczęśliwego rozwiązania...
Madelaine701
O Boże współczuję straty trzymaj się ciepłoMuszę się z Wami pożegnać z ciężkim bólem serca. . .. Moja fasolinka się nie utrzymała w środę poroniłam samoistnie... Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i życzę szczęśliwego rozwiązania...
Kaamilaaa
Chyba nie ma czegos takiego jak "powinna byc" [emoji6] temperature pod pacha mozesz miec normalną, nawet troche podwyższona [emoji6]Dziewczyny powiedzcie mi proszę... na początku ciąży jaka powinna być temperatura ciała ? Mierzona pod pachą ?
Kaamilaaa
Jeju jak mi przykro, współczuję ci [emoji20]Muszę się z Wami pożegnać z ciężkim bólem serca. . .. Moja fasolinka się nie utrzymała w środę poroniłam samoistnie... Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i życzę szczęśliwego rozwiązania...
agut90
Przykro mi [emoji20]Muszę się z Wami pożegnać z ciężkim bólem serca. . .. Moja fasolinka się nie utrzymała w środę poroniłam samoistnie... Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i życzę szczęśliwego rozwiązania...
Trzymaj się Kochana
Bardzo mi przykro, oby życie wam wynagrodzilo jakąś ta stratęMuszę się z Wami pożegnać z ciężkim bólem serca. . .. Moja fasolinka się nie utrzymała w środę poroniłam samoistnie... Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i życzę szczęśliwego rozwiązania...
reklama
Pati111
DziękujeChyba nie ma czegos takiego jak "powinna byc" [emoji6] temperature pod pacha mozesz miec normalną, nawet troche podwyższona [emoji6]