reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Kurde zazdroszczę tych wizyt wam, ja mam pierwszą od miesiąca we wtorek, a dziś zaczynam 11 tydzień
Ja dziś jak będzie dobrze to następna na początku grudnia będę miała , teraz moja doktor wysyła mnie żeby potwierdzić czy wszystko jest dobrze i żeby mnie uspokoić

Dzien dobry [emoji257]
@asiakkk94 trzymam kciuki [emoji173][emoji110]
Ja kolejna wizyte mam już za 4dni [emoji1] a potem kolejne to prenatalne pod koniec miesiąca, i pewnie koło 10.12 u mojej gin kolejna a potem dopiero po nowym roku [emoji57]

Ja dziś w planach mam odwiedzenie kilku sklepów [emoji1] trzymajcie kciuki zebym nie szalała [emoji1][emoji23]

Dzien dobry [emoji257]
Ja kolejna wizyte mam już za 4dni [emoji1] a potem kolejne to prenatalne pod koniec miesiąca, i pewnie koło 10.12 u mojej gin kolejna a potem dopiero po nowym roku [emoji57]

Ja dziś w planach mam odwiedzenie kilku sklepów [emoji1] trzymajcie kciuki zebym nie szalała [emoji1][emoji23]
Ja z tz byliśmy ostatnio kupić prezent dla jego chrześniaka i ja jakoś spokojnie a on wpadł w ubranka dla noworodków , myślałam że zwariował

reklama
Dzien dobry [emoji257]

Szybko ta Twoja kolejna wizyta :)
Ja mam 13.11. Mam nadzieję że ta Trzynastka nie okaże się pechowa :D
Jak będzie wszystko okej to też zapisuje się na prenatalne. A w jakich tygodniach ciąży takie badanie się robi?

Do góry