reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Kurde zazdroszczę tych wizyt wam, ja mam pierwszą od miesiąca we wtorek, a dziś zaczynam 11 tydzień
Ja dziś jak będzie dobrze to następna na początku grudnia będę miała , teraz moja doktor wysyła mnie żeby potwierdzić czy wszystko jest dobrze i żeby mnie uspokoić

Dzien dobry [emoji257]
@asiakkk94 trzymam kciuki [emoji173][emoji110]
Ja kolejna wizyte mam już za 4dni [emoji1] a potem kolejne to prenatalne pod koniec miesiąca, i pewnie koło 10.12 u mojej gin kolejna a potem dopiero po nowym roku [emoji57]

Ja dziś w planach mam odwiedzenie kilku sklepów [emoji1] trzymajcie kciuki zebym nie szalała [emoji1][emoji23]

Dzien dobry [emoji257]
Ja kolejna wizyte mam już za 4dni [emoji1] a potem kolejne to prenatalne pod koniec miesiąca, i pewnie koło 10.12 u mojej gin kolejna a potem dopiero po nowym roku [emoji57]

Ja dziś w planach mam odwiedzenie kilku sklepów [emoji1] trzymajcie kciuki zebym nie szalała [emoji1][emoji23]
Ja z tz byliśmy ostatnio kupić prezent dla jego chrześniaka i ja jakoś spokojnie a on wpadł w ubranka dla noworodków , myślałam że zwariował

reklama
Dzien dobry [emoji257]

Szybko ta Twoja kolejna wizyta :)
Ja mam 13.11. Mam nadzieję że ta Trzynastka nie okaże się pechowa :D
Jak będzie wszystko okej to też zapisuje się na prenatalne. A w jakich tygodniach ciąży takie badanie się robi?

Do góry