reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny. Ja tylko tak z doskoku zapytac czy to , ze w 4t3d nie widac na usg pęcherzyka to cos zlego ? Kiedy u Was bylo widac pecherzyk?
To.moja druga ciaza
Pierwszego syna stracilam w 23tc w czerwcu.. nie pamiętam kiedy bylo widac pecherzyk a teraz bardzo sie stresuje :(

Ja byłam u lekarza w 4t+5d i był pęcherzyk. Ogólnie mój lekarz mówi, że od bety powyżej 1500 już można znaleźć pecherzyk. Noe martw sie. Na pewno jest wszystko w porządku, po prostu usg mogło być za wcześnie zrobione.

Cześć dziewczyny. Ja tylko tak z doskoku zapytac czy to , ze w 4t3d nie widac na usg pęcherzyka to cos zlego ? Kiedy u Was bylo widac pecherzyk?
To.moja druga ciaza
Pierwszego syna stracilam w 23tc w czerwcu.. nie pamiętam kiedy bylo widac pecherzyk a teraz bardzo sie stresuje :(
Bardzo mi przykro
Fantastyczna niepsodzianka bo tak jak mówisz zawsze jest nieodpowiedni moment albo znów starania trwają dłuższy czas :)
Dokładnie za tydzień wizyta u lekarza i mam nadzieję, że już nie będzie kazać Mi leżeć:)

reklama
To.moja druga ciaza
Nie denerwuj sie u mnie nawet 4t6d nie bylo widac pecherzyka:) a dodatkowo owulacja mogła Ci się przesunąć [emoji3]

Do góry