Powinien to być 8tc1dc [emoji4] ufam temu lekarzowi i nie chciałabym nic zmieniać...Czyli to bedzie juz końcówka 8 a poczatek 9tc bedzie, dobrze licze? Jesli tyle wytrzymasz to pocekaj do tego 16.11 ale jak cos mozesz isc troche wcześniej zeby sie nie martwic [emoji6]
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Jesli tyle wytrzymasz to jak najbardziej, zaczekaj na ta wizytę [emoji6]sama bylam w 7+4wiec tez sie naczekalam ale warto bo od razu serduszko bylo [emoji173]Powinien to być 8tc1dc [emoji4] ufam temu lekarzowi i nie chciałabym nic zmieniać...
Najbardziej obawiałam się że z medycznego punktu widzenia to trochę za późno jak na pierwszą wizytę, ale masz rację wtedy już jest serduszko i może coś więcej o rozwoju ciąży powiedzieć [emoji6]Jesli tyle wytrzymasz to jak najbardziej, zaczekaj na ta wizytę [emoji6]sama bylam w 7+4wiec tez sie naczekalam ale warto bo od razu serduszko bylo [emoji173]
Silje1008
Hej dziewczyny!
Co myślicie o pierwszej wizycie u ginekologa 16 listopada?
Obecnie jestem w 34 dniu cyklu a więc wg moich obliczeń w 4 tygodniu i 6 dniu ciąży. Nie uważacie że to trochę późno jak na pierwszą wizytę?
Wczoraj robiłam badanie beta hcg i wyszła 937.08 mIU/ml. Recepcjonistka uznała że to idealny na czas na badanie.
A wy co sądzicie, czekać czy szukać wcześniejszego terminu u innego ginekologa...
Chyba termin jest ok ja nie wiem czy dałabym radę wytrzymac)
Dziewczyny,
Nigdy nie miałam aż takich problemów skórnych jak teraz. Czy w poprzednich ciążach wysypywali Wam twarz zaskórnikami? Jak sobie z tym radziliście?? Zostawiliście do porodu i po okresie karmienia czy jakoś udało Wam się zwalczyć problemy skórne jeśli takowe miałyście?
Silje1008
Chyba termin jest ok ja nie wiem czy dałabym radę wytrzymac)
Dziewczyny,
Nigdy nie miałam aż takich problemów skórnych jak teraz. Czy w poprzednich ciążach wysypywali Wam twarz zaskórnikami? Jak sobie z tym radziliście?? Zostawiliście do porodu i po okresie karmienia czy jakoś udało Wam się zwalczyć problemy skórne jeśli takowe miałyście?
Sorki za błędy, mój słownik w komórce szaleje ://
Kaamilaaa
Wedlug mnie taki termin jest ok[emoji6] wazne zebys pptem szybko miala zrobione te pierwsze podstawowe badania bo je nalezy wykonac do 10tc [emoji6]Najbardziej obawiałam się że z medycznego punktu widzenia to trochę za późno jak na pierwszą wizytę, ale masz rację wtedy już jest serduszko i może coś więcej o rozwoju ciąży powiedzieć [emoji6]
Myślę, że uwinę się z nimi raz dwa [emoji4]Wedlug mnie taki termin jest ok[emoji6] wazne zebys pptem szybko miala zrobione te pierwsze podstawowe badania bo je nalezy wykonac do 10tc [emoji6]
Dziękuję za porady [emoji4]
Madelaine701
Niby tak, ale jakoś u mnie w pracy tego nie widzę. Osoba, która była by że mną na zmianie musiała by odwalać za mnie robotę ... Także tak źle i tak nie dobrze. Gdybym miała lżejszą pracę myślę, że pracowałaby ile bym dala radęMadelaine701
Ale tutaj nikt nie pisał o złych warunkach pracy tylko zadał pytanie czy warto powiedzieć wcześniej. I na ten temat się wypowiedziałam.
Przykro mi, ze masz tak ciężka prace. I Twój pracodawca ma obowiązek ulżyć w Twoich warunkach pracy i dostosować je do Twojego stanu. Tak stanowi prawo pracy.
Grabcia123
Kochane najlepszy sposób na mdłości?? Dziś takie nasilenie że masakra żołądek aż boli a zwymiotowac nie da rade..
reklama
Kaamilaaa
Herbata z imbirem [emoji6]Kochane najlepszy sposób na mdłości?? Dziś takie nasilenie że masakra żołądek aż boli a zwymiotowac nie da rade..