reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Mam pytanie odnośnie badań. Czy wszystkie dostalyscie zalecenie by zbadać się w kierunku toxo i cytomegali? Ja zarówno ostatniej jak i w obecnej ciąży dostałam skierowanie na.krew, mocz i glukoze...

Ja w każdej ciąży miałam te badania. Mój lekarz twierdzi że cytomegalia w ciąży jest bardzo groźna i lepiej mieć pewność, niż oszczędzić parę złotych i nie zrobić tego badania. Ale mój lekarz ogólnie dużo badań zleca, a także wirusów. Przed sobotnią wizyta muszę zrobić tsh i dedimery.

reklama
Mam pytanie odnośnie badań. Czy wszystkie dostalyscie zalecenie by zbadać się w kierunku toxo i cytomegali? Ja zarówno ostatniej jak i w obecnej ciąży dostałam skierowanie na.krew, mocz i glukoze...

Ja dostałam toxo, cytomegalie nie pamietam bo skierowanie zgubiłam, ale robię bo coś mi świta,ze trzeba

A ja szczerze mowiac dalam po prostu sie nakluc i w nosie mialam co mi badaja. Wyniki sa ok, lekarz zadowolony i tyle. Nie bede sie teraz dodatkowo stresowac i porownywac kto co mial i czy ja mialam to samo.
Też mam takie podejście. W końcu oni wiedzą co robią i co mają badać.

Rany, mam straszną ochotę na niezdrowe jedzenie:. Pierogi, pizzę, frytki :p

Też mam takie podejście. W końcu oni wiedzą co robią i co mają badać.

Rany, mam straszną ochotę na niezdrowe jedzenie:. Pierogi, pizzę, frytki :p
Frytki [emoji7][emoji7] moja milosc z pierwszej ciazy, dzien w dzien jadłam, teraz moj mlody ma zamilowanie do frytek i co rusz musze kupować i robic w piekarniku [emoji14]

reklama
Ja 31.10 mam wizytę i zobaczymy czy się wchłania... w pierwszej ciąży tak samo miałam tylko że krwawiłam i w szpitalu leżałam, ale trzeba być dobrej myśli

Do góry