reklama
Który tydzień?Dzien dobry jeszcze nie ma lipcowek, a ze z moich obliczen wychodzi 3.07 to.kto wie Przylanczam sie do Was
Takze sie witam To moje dziecie nr 2, pierwsza princessa ma juz 4 latka.
Pozdrawiam
renisus
Fanka BB :)
Tyle co nasikane na test, wiec nie pozniej niz 4ty [emoji4]Który tydzień?
Silje1008
Chodzę prywatnie do ginekologa więc i badania robiłam prywatnie.. pewnie powinnam jednocześnie pójść gdzieś na NFZ, ale w pierwszej ciąży to poruszam się po tych zagadnieniach jak dziecko we mgle. [emoji29]
Pianistka, dla pocieszenia napisze, ze ja tez tyle wydałam. Teraz będzie już lżej, bo tylko morfo i mocz co wizytę i od czasu do czasu jakieś pojedyncze badanie się trafi. Te pierwsze są najbardziej obszerne:/
Silje1008
Właśnie wróciłam,serducho bije, termin 10.06. Ulga i radość niesamowita [emoji173][emoji173][emoji173]
Gratulacje ))
Silje1008
Strasznie duzo płacicie..ja sobie dzis sprawdzalam ile mi wyjdzie za badania te na ktore mam znizke lub nie mam w pakiecie i wychodzi ze niecale 100[emoji2]
Zazdraszczam
Madelaine701
Mi o cytomegali ginekolog nic nie mówiłMam pytanie odnośnie badań. Czy wszystkie dostalyscie zalecenie by zbadać się w kierunku toxo i cytomegali? Ja zarówno ostatniej jak i w obecnej ciąży dostałam skierowanie na.krew, mocz i glukoze...
Kaamilaaa
Cytomegalia nie jest obowiazkowa ale toksoplazmoza juz tak..Mam pytanie odnośnie badań. Czy wszystkie dostalyscie zalecenie by zbadać się w kierunku toxo i cytomegali? Ja zarówno ostatniej jak i w obecnej ciąży dostałam skierowanie na.krew, mocz i glukoze...
Ja z tych co kojarze teraz to na pewno dostalam mocz, morfologia, glukoza, tsh, hbs, hcv, hiv, vdrl, tokso igg i igm, grupa krwi, jeszcze chyba rozyczka [emoji848]
reklama
agut90
Ja dostalam i to i to i całą resztę... 250zl.Mam pytanie odnośnie badań. Czy wszystkie dostalyscie zalecenie by zbadać się w kierunku toxo i cytomegali? Ja zarówno ostatniej jak i w obecnej ciąży dostałam skierowanie na.krew, mocz i glukoze...
Wlasnie odebralam badania i niestety glukoza 100.7 a norma do 99 [emoji37]