reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja tak podczytuję sobie Was i gratuluję pięknych serduszek <3, mój cykl się unormował nareszcie, dzisiaj 19dc i test owu pozytywny więc działamy :) Może uda się na lipiec wskoczyć :)
Trzymajcie kciuki !
A swoją drogą to zazdroszczę Wam tych mdłości i mam nadzieję (jakkolwiek głupio to brzmi), że za niedługo i mnie dopadną :D

kurcze zaczyna mi dokuczac jedzenie...np dzis zjadlam jedna tortille domowa i bylo ok teraz zjadlam drugą i takie miałam kłucia w zoładku ze masakra...to samo wczoraj....ehhhh:p
Powiem Ci, że ja też czasem czuję kłucie w żołądku... nigdy wcześniej tak nie miewałam, nawet nie wiedziałam co to jest zgaga. Dodam, że też jem domowe, zdrowe i lekkostrawne jedzenie...

To widzę, ze nie tylko u mnie tak drogo. Ja zostawiłam 280zl :(
To chyba standard.. nawet pojemnik na mocz musiałam sobie w aptece kupić dodatkowo [emoji29]
Ogólnie to liczyłam się z wydatkami, ale dobrze, że można było płacić kartą bo w portfelu miałam 250 zł i jakąś taką dziwną pewność, że więcej nie zapłacę [emoji39]

Kurczę naprawdę aż tyle płaciłyście?
Ja sobie próbowałam przypomnieć ile płaciłam w pierwszej ciąży, to było coś koło 100zł
Teraz mam morfologie, mocz, tsh, kiłe, hiv, obie tokso i cukier

Też mam pakiet Pzu zdrowie z męża pracy, który za naszą 3 płaci miesięcznie uwaga... 18 zł. Ja jednak chodzę do lekarza z Luxmedu, bo taki pakiet mam ze swojej pracy. Pomógł mi on już duzo razy, jak mnie dopadla rwa kulszowa to w ciagu 3 dni miałam rezonans, a na NFZ kazali mi czekac 9 miesiacy.
Wybrałam Luxmed bo tak wszystkie badania mam za free, a w Pzu jak wczoraj dzwoniłam to nie ma np. hiv, toksoplazmozy i ustalenia grupy krwi( jest tylko zniżka 15%)

reklama
Też mam pakiet Pzu zdrowie z męża pracy, który za naszą 3 płaci miesięcznie uwaga... 18 zł. Ja jednak chodzę do lekarza z Luxmedu, bo taki pakiet mam ze swojej pracy. Pomógł mi on już duzo razy, jak mnie dopadla rwa kulszowa to w ciagu 3 dni miałam rezonans, a na NFZ kazali mi czekac 9 miesiacy.
Wybrałam Luxmed bo tak wszystkie badania mam za free, a w Pzu jak wczoraj dzwoniłam to nie ma np. hiv, toksoplazmozy i ustalenia grupy krwi( jest tylko zniżka 15%)
Tez mam na hiv toksoplazmoze i jeszcze kilka 15% znizki [emoji6]grupe krwi mam darmowo [emoji6]

Do góry