reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
@MagdaTZ @Lui :) tak dziewczyny byłam już na usg. Serduszko pięknie biło a mój mały człowieczek rośnie hihi. Kolejna wizyta 16.11 i moj ginekolog mówił, że już bedziemy się umawiać na badania prenatalne. Ponadto na kolejna wizyte juz mam skierowanie na badania ciazowe.

Ale Ci zazdroszczę. Ja już bym chciała mieć wizytę już za sobą i wiedzieć że serduszko bije jak szalone a tu taka niepewność cały czas. Dobrze że przy młodym moim mi czas tak szybko leci :)

Chcialam isc wlasnie w takim terminie bo wtedy wszystko juz bedzie wiadomo czy jest serduszko czy nie. Mam nadzieje ze bedzie [emoji120] dzis zeby sie troche wyluzowac i nastawic pozytywnie przejrze pewnie zawartosc szafy gdzie mam male ciuszki [emoji7]

Teraz to już nic nie zależy od nas. Trzeba być dobrej myśli. :)
Ja się pociesza tym że beta ładnie mi rośnie.

reklama
Dziewczyny czy wy dalej macie tak duzo mlecznego sluzu ? U mnie zaczelo sie kilka dni przed testem ale w ostatnich dniach jest coraz mniej... wiem ze w pierwszej ciazy.mialam tego sluzu duzo caly czas...

Do góry