MagdaTZ
Fanka BB :)
To tak jak u mnie na usg już byłaś?Ja mam tylko delikatne mdłości ale jak zjem to przechodzi. U mnie 7+6 [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak u mnie na usg już byłaś?Ja mam tylko delikatne mdłości ale jak zjem to przechodzi. U mnie 7+6 [emoji4]
Ja wczoraj bylam bardzo przerazona bo tez stracilam ciaze w 7+1, czyli na tym etapie co byłam wczoraj...ja czekam do poniedzialku, wtedy musi byc serduszko a jak nie bedzie to wiadomo...
Ja mam tylko delikatne mdłości ale jak zjem to przechodzi. U mnie 7+6 [emoji4]
W tej straconej ciazy bety nie badalam, na wizycie bylam dwa dni wcześniej i bylo ok a potem krwawienie...A jak miałaś wizytę to który tydzień miałaś? I jaka betę?
W tej straconej ciazy bety nie badalam, na wizycie bylam dwa dni wcześniej i bylo ok a potem krwawienie...
Teraz ide dopiero na pierwsza wizytę w poniedziałek a bety nie badalam.
W ciazy z synkiem tez nie badalam bety a na pierwsza wizyte szlam w 7+6 jak dobrze pamiętam
Nie bylam jeszcze na wizycie.. dopiero ide na pierwsza w poniedziałekA teraz w tej ciąży jak jesteś to jak byłaś na poprzednim usg to nie było jeszcze serduszka?
Nie bylam jeszcze na wizycie.. dopiero ide na pierwsza w poniedziałek
Chcialam isc wlasnie w takim terminie bo wtedy wszystko juz bedzie wiadomo czy jest serduszko czy nie. Mam nadzieje ze bedzie [emoji120] dzis zeby sie troche wyluzowac i nastawic pozytywnie przejrze pewnie zawartosc szafy gdzie mam male ciuszki [emoji7]O kurcze. To będę mocno trzymać kciuki. Teraz nic niepokojącego się nie dzieje to musi być dobrze
Ja mam kolejną wizytę 07.11 będzie to 11 tydzień ( 10t3d) i się zastanawiam czy nie zrobi od razu prenatalne bo z tych emocji nie dopytałam
Gdzieś czytałam, że pierwsze badania prenatalne robi się miedzy 11 a 13 tygodniem ciąży. W ktorym t teraz jestes?Ja mam kolejną wizytę 07.11 będzie to 11 tydzień ( 10t3d) i się zastanawiam czy nie zrobi od razu prenatalne bo z tych emocji nie dopytałam