reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Przykro mi trzymaj się! No i zaglądaj do nas.
Przez to że nie byłam jeszcze na wizycie to mam takie teraz myśli czy to nie biochemiiczna ciąża. Walnijcie mnie w łeb!
nie mysl tak, ja przeszlam juz jedno poroninie kilka lat temu a potem ciaza i synka mam a tu takie cos, no tak bywa, ale Ty sie nie martw na zapas!!!

reklama
dziekuje za troske, musialam ochlonac, u mnie po ciazy :( przytrafila mi sie ciaza biochemiczna i tyle, beta juz ma wynik tylko 2 wiec wiadomo, krwawie mocno, sa skrzepy, bol jak okres, zycze Wam powodzenia, bede zagladac zeby zobaczyc co u Was :) w poniedzialek mam kontrol by sprawdzic czy dobrze sie sama oczyscilam
Kurcze.. przykro mi :( trzymaj się

dziekuje za troske, musialam ochlonac, u mnie po ciazy :( przytrafila mi sie ciaza biochemiczna i tyle, beta juz ma wynik tylko 2 wiec wiadomo, krwawie mocno, sa skrzepy, bol jak okres, zycze Wam powodzenia, bede zagladac zeby zobaczyc co u Was :) w poniedzialek mam kontrol by sprawdzic czy dobrze sie sama oczyscilam
Tak mi przykro [emoji17][emoji17] trzymaj sie kochana [emoji8]
Przykro mi trzymaj się! No i zaglądaj do nas.
Przez to że nie byłam jeszcze na wizycie to mam takie teraz myśli czy to nie biochemiiczna ciąża. Walnijcie mnie w łeb!
Kochana nie martw sie na pewno wszystko jest u Ciebie dobrze[emoji8] wiem ze latwo sie mowi ale sama ostatnio mialam podobne (i nadal miewam) schizy ze cos nie tak

Trzymaj się kochana i nie poddawaj!

Przykro mi:( powodzenia w nastepnym cyklu kochana:) trzymam kciuki:)

received_313534982795138.jpeg

Załączniki

• received_313534982795138.jpeg
    received_313534982795138.jpeg
    79,5 KB · Wyświetleń: 290
reklama
Do góry