nie mysl tak, ja przeszlam juz jedno poroninie kilka lat temu a potem ciaza i synka mam a tu takie cos, no tak bywa, ale Ty sie nie martw na zapas!!!Przykro mi trzymaj się! No i zaglądaj do nas.
Przez to że nie byłam jeszcze na wizycie to mam takie teraz myśli czy to nie biochemiiczna ciąża. Walnijcie mnie w łeb!
reklama
Mmartaa94
Zaciekawiona BB
Kurcze.. przykro mi trzymaj siędziekuje za troske, musialam ochlonac, u mnie po ciazy przytrafila mi sie ciaza biochemiczna i tyle, beta juz ma wynik tylko 2 wiec wiadomo, krwawie mocno, sa skrzepy, bol jak okres, zycze Wam powodzenia, bede zagladac zeby zobaczyc co u Was w poniedzialek mam kontrol by sprawdzic czy dobrze sie sama oczyscilam
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Tak mi przykro [emoji17][emoji17] trzymaj sie kochana [emoji8]dziekuje za troske, musialam ochlonac, u mnie po ciazy przytrafila mi sie ciaza biochemiczna i tyle, beta juz ma wynik tylko 2 wiec wiadomo, krwawie mocno, sa skrzepy, bol jak okres, zycze Wam powodzenia, bede zagladac zeby zobaczyc co u Was w poniedzialek mam kontrol by sprawdzic czy dobrze sie sama oczyscilam
Kochana nie martw sie na pewno wszystko jest u Ciebie dobrze[emoji8] wiem ze latwo sie mowi ale sama ostatnio mialam podobne (i nadal miewam) schizy ze cos nie takPrzykro mi trzymaj się! No i zaglądaj do nas.
Przez to że nie byłam jeszcze na wizycie to mam takie teraz myśli czy to nie biochemiiczna ciąża. Walnijcie mnie w łeb!
agut90
Trzymaj się kochana i nie poddawaj!dziekuje za troske, musialam ochlonac, u mnie po ciazy przytrafila mi sie ciaza biochemiczna i tyle, beta juz ma wynik tylko 2 wiec wiadomo, krwawie mocno, sa skrzepy, bol jak okres, zycze Wam powodzenia, bede zagladac zeby zobaczyc co u Was w poniedzialek mam kontrol by sprawdzic czy dobrze sie sama oczyscilam
Przykro midziekuje za troske, musialam ochlonac, u mnie po ciazy przytrafila mi sie ciaza biochemiczna i tyle, beta juz ma wynik tylko 2 wiec wiadomo, krwawie mocno, sa skrzepy, bol jak okres, zycze Wam powodzenia, bede zagladac zeby zobaczyc co u Was w poniedzialek mam kontrol by sprawdzic czy dobrze sie sama oczyscilam
MagdaTZ
Przykro mi powodzenia w nastepnym cyklu kochana trzymam kciukidziekuje za troske, musialam ochlonac, u mnie po ciazy przytrafila mi sie ciaza biochemiczna i tyle, beta juz ma wynik tylko 2 wiec wiadomo, krwawie mocno, sa skrzepy, bol jak okres, zycze Wam powodzenia, bede zagladac zeby zobaczyc co u Was w poniedzialek mam kontrol by sprawdzic czy dobrze sie sama oczyscilam
dzieki, ale ja nie jestem staraczka ta ciaza to byla niespodziankaPrzykro mi powodzenia w nastepnym cyklu kochana trzymam kciuki
D
Deleted member 186142
Gość
Dziewczyny ja jestem po wizycie. Mój dzidziuś ma caly 1 cm[emoji16] termin z om 2.06 z usg 5.06
D
Deleted member 186142
Gość
reklama
Świetnie :*Dziewczyny ja jestem po wizycie. Mój dzidziuś ma caly 1 cm[emoji16] termin z om 2.06 z usg 5.06