dziekuje za troske, musialam ochlonac, u mnie po ciazy przytrafila mi sie ciaza biochemiczna i tyle, beta juz ma wynik tylko 2 wiec wiadomo, krwawie mocno, sa skrzepy, bol jak okres, zycze Wam powodzenia, bede zagladac zeby zobaczyc co u Was w poniedzialek mam kontrol by sprawdzic czy dobrze sie sama oczyscilam
reklama
Wiol86
Fanka BB :)
Przykro mi bardzodziekuje za troske, musialam ochlonac, u mnie po ciazy przytrafila mi sie ciaza biochemiczna i tyle, beta juz ma wynik tylko 2 wiec wiadomo, krwawie mocno, sa skrzepy, bol jak okres, zycze Wam powodzenia, bede zagladac zeby zobaczyc co u Was w poniedzialek mam kontrol by sprawdzic czy dobrze sie sama oczyscilam
Szarlottka
Zaangażowana w BB
Przykro mi Mialam to samo w lipcu Trzymaj sie cieplo :*dziekuje za troske, musialam ochlonac, u mnie po ciazy przytrafila mi sie ciaza biochemiczna i tyle, beta juz ma wynik tylko 2 wiec wiadomo, krwawie mocno, sa skrzepy, bol jak okres, zycze Wam powodzenia, bede zagladac zeby zobaczyc co u Was w poniedzialek mam kontrol by sprawdzic czy dobrze sie sama oczyscilam
Tak mi przykro, Życzę szybkiego powrotu do formy i oczywiście wpadaj jak najczesciej.dziekuje za troske, musialam ochlonac, u mnie po ciazy przytrafila mi sie ciaza biochemiczna i tyle, beta juz ma wynik tylko 2 wiec wiadomo, krwawie mocno, sa skrzepy, bol jak okres, zycze Wam powodzenia, bede zagladac zeby zobaczyc co u Was w poniedzialek mam kontrol by sprawdzic czy dobrze sie sama oczyscilam
Ala1990aa
Bardzo mi przykro.dziekuje za troske, musialam ochlonac, u mnie po ciazy przytrafila mi sie ciaza biochemiczna i tyle, beta juz ma wynik tylko 2 wiec wiadomo, krwawie mocno, sa skrzepy, bol jak okres, zycze Wam powodzenia, bede zagladac zeby zobaczyc co u Was w poniedzialek mam kontrol by sprawdzic czy dobrze sie sama oczyscilam
Ewelina245
Przykro mi bardzo, trzymaj się kochana.dziekuje za troske, musialam ochlonac, u mnie po ciazy przytrafila mi sie ciaza biochemiczna i tyle, beta juz ma wynik tylko 2 wiec wiadomo, krwawie mocno, sa skrzepy, bol jak okres, zycze Wam powodzenia, bede zagladac zeby zobaczyc co u Was w poniedzialek mam kontrol by sprawdzic czy dobrze sie sama oczyscilam
Ilma
dziekuje za troske, musialam ochlonac, u mnie po ciazy przytrafila mi sie ciaza biochemiczna i tyle, beta juz ma wynik tylko 2 wiec wiadomo, krwawie mocno, sa skrzepy, bol jak okres, zycze Wam powodzenia, bede zagladac zeby zobaczyc co u Was w poniedzialek mam kontrol by sprawdzic czy dobrze sie sama oczyscilam
Przykro mi trzymaj się! No i zaglądaj do nas.
Przez to że nie byłam jeszcze na wizycie to mam takie teraz myśli czy to nie biochemiiczna ciąża. Walnijcie mnie w łeb!
Bardzo mi przykro.Trzymaj się i w żadnym wypadku się nie poddawaj.
[emoji109][emoji85](wali w łeb) Nie myśl tak, każda z nas jest inna. Nie myśl o tym.Przykro mi trzymaj się! No i zaglądaj do nas.
Przez to że nie byłam jeszcze na wizycie to mam takie teraz myśli czy to nie biochemiiczna ciąża. Walnijcie mnie w łeb!
reklama
Zaskoczona2013
Jejku kochana tak mi przykro ;( całym serduszkiem jestem z Tobą i mocno przytulam!