reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
W ogole dziewczyny masakra jak mnie wypryszczylo [emoji58] na twarzy, na dekolcie, na szyji, na ramoinach [emoji58] z mlodym w ciazy to mnie wysypywalo ale tylko na twarzy a teraz to tragedia [emoji33]
Hormony wariują [emoji39] u mnie nie było problemów ze skórą przed ciąża i teraz nic się w tej kwestii nie zmieniło. Jedyne co widzę to bardziej widoczne naczynka na powiekach i wokół oczu.. nie miałam tak wcześniej.

Moja córa też że stycznia tylko 2016, też nie chciałam dużej przerwy między dzieciakami ale z racji moich wcześniejszych przejść te starania zawsze trochę trwają.

O nie! dziewczyny mam pierwsze mdłości. Najgorsze jest to że muli, a nie mogę zwymiotować. Już bym wolał przytulić porcelanę o_O co robić w pracy chyba umrę.

O a u mnie wręcz przeciwnie, buzia jak pupa nirmowlaka[emoji23]
Zazdro [emoji5] ja tylko co chwile spoglądam w lustro i za kazdym razem jakis nowy syf [emoji58]
Moja córa też że stycznia tylko 2016, też nie chciałam dużej przerwy między dzieciakami ale z racji moich wcześniejszych przejść te starania zawsze trochę trwają.
Ja tez chcialam mniejsza roznice wieku ale wcześniej tz nie chciał a potem starania zajęły rok..

reklama
Do góry