reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja mam 2 latka i 1 miesiąc. Też chciała zawsze małą różnice wieku ale córka dała mi bardzo mocno w kość ;)
U mnie właśnie odwrotnie, mały to idealny dzieciak :) Wiadomo, że ma swoje gorsze dni, ale nie mam co narzekać :p Dlatego trochę się boję jakie będzie drugie, bo jak narazie jestem przyzwyczajona, że mam luzik :)

Cześć dziewczyny
Wkurzam się bo chciałabym odpowiedzieć każdej z was a nie umiem dodać kilku odp na raz dlatego piszę ogólnie..
Kciuki za wszystkie wizyty! Co do apetytu ja mogłabym nie jeść.. Otwieram lodówkę i zamykam bo sama nie wiem co bym zjadła.. Mdłości mam lekkie dla mnie to nowość bo w 1 ciąży nic mi na początku nie było po za sennoscia.. A teraz senność nawet brak tylko to jedzenie to probelm.. Nie mogę się doczekać poniedziałku.. Nawet jeśli nie będzie serduszka będę jakąś spokojniensza

U mnie właśnie odwrotnie, mały to idealny dzieciak :) Wiadomo, że ma swoje gorsze dni, ale nie mam co narzekać :p Dlatego trochę się boję jakie będzie drugie, bo jak narazie jestem przyzwyczajona, że mam luzik :)
Moj Nataniel umie sie sam soba zajac, ale np cyca nie odpuszcza, na raczki do tatusia wymusza, a jak byk malutki to nie nosilismy i nikomu nie dawalismi nosic i cieszylismy sie, ze nie bedzie tego nauczony a tu po roku cos mu sie odmienilo

W ogole dziewczyny masakra jak mnie wypryszczylo [emoji58] na twarzy, na dekolcie, na szyji, na ramoinach [emoji58] z mlodym w ciazy to mnie wysypywalo ale tylko na twarzy a teraz to tragedia [emoji33]

duzo mialas krwi? u mnie leci jak przy slabym okresie, potrafi byc pol godziny przerwy i znow

U mnie jednorazowo poleciało sporo..a byłaś na jakimś usg? Być może masz krwiaka jakiegoś i stad te krwawienia, bo gdybys miała zakładać najgorsze to krew powinna lecieć dużo bardziej niż na okres i ze skrzepami. Bądź dobrej myśli :) jutro masz lekarza?

reklama
Do góry