reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja właśnie po stresujacym badaniu, bo w usg dopochwowym nie mógł znaleźć serduszka, ale maluch tak sie ułożył, że o dziwo przez usg brzuszne było widać piękne serduszko[emoji7]

Termin wg om 02.06
Termin wg usg 04.06
Więc prawie się pokrywają daty[emoji3] Jestem przeszczesliwa!!!
IMG_20181015_175108.jpg

Załączniki

• IMG_20181015_175108.jpg
    IMG_20181015_175108.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 229
reklama
Ja właśnie się zapisałam. Za równy tydzień 18.15 podglądam brzdaca.. Co prawda dość wcześnie ale i tak się cieszę.
Tez idziesz w poniedziałek ? [emoji854] fajnie ja mam na 17:20 ale pewnie wejde po 18[emoji14]
A ty tak dosc wcześnie idziesz na usg [emoji57]
No tak, ale jak kazda będzie opowiadała kiedy jak i przez co poronila, wszystkie będziemy się martwić o wiele bardziej.
Ja rozumiem że to moze byc dla innych stresujące, sama tez juz duzo przeszlam i jednak tez rozumiem dziewczyny ktore pisza o poronieniach ktore przeszły, chyba mogą sie tez wygadac prawda? Ja sama przeszlam poronienie ale nie wracam do tych chwil, moze jestem inna niz reszta w ale bardzo dlugo staralam sie wyprzeć to z pamięci, zapomnieć bylo minęło ale jednak strach we mnie jest... niestety ale ten strach bedzie z kazda z nas juz zawsze bo o dziecko nie bedziemy sie marwic tylko w ciazy ale i reszte naszego życia[emoji6]
Dzięki!!! [emoji173]️

To jak wid

To faktycznie rzut beretem. Myślałaś o tym, gdzie rodzić? :happy:
Narazie o tym nie mysle bo w najbliższym czasie to tu w Żaganiu mieszkam.i chodze do gin ale rodzic bede raczej zupelnie gdzie indziej bo chyba w kwietniu bedziemy sie przeprowadzać 350km stad [emoji57]
Ja właśnie po stresujacym badaniu, bo w usg dopochwowym nie mógł znaleźć serduszka, ale maluch tak sie ułożył, że o dziwo przez usg brzuszne było widać piękne serduszko[emoji7]

Termin wg om 02.06
Termin wg usg 04.06
Więc prawie się pokrywają daty[emoji3] Jestem przeszczesliwa!!!
Zobacz załącznik 907822
Super [emoji173][emoji173][emoji173]

Witam sie juz z domku [emoji854]
I melduje ze dojechaliśmy o 17... a wyjechalismy punkt 11... 350km w 6godzin..myslalam ze umre [emoji17]taki korek był na aurostradzie bo tir sie przewrócił ze prawie 2h staliśmy..

Tez idziesz w poniedziałek ? [emoji854] fajnie ja mam na 17:20 ale pewnie wejde po 18[emoji14]
A ty tak dosc wcześnie idziesz na usg [emoji57]Ja rozumiem że to moze byc dla innych stresujące, sama tez juz duzo przeszlam i jednak tez rozumiem dziewczyny ktore pisza o poronieniach ktore przeszły, chyba mogą sie tez wygadac prawda? Ja sama przeszlam poronienie ale nie wracam do tych chwil, moze jestem inna niz reszta w ale bardzo dlugo staralam sie wyprzeć to z pamięci, zapomnieć bylo minęło ale jednak strach we mnie jest... niestety ale ten strach bedzie z kazda z nas juz zawsze bo o dziecko nie bedziemy sie marwic tylko w ciazy ale i reszte naszego życia[emoji6]Narazie o tym nie mysle bo w najbliższym czasie to tu w Żaganiu mieszkam.i chodze do gin ale rodzic bede raczej zupelnie gdzie indziej bo chyba w kwietniu bedziemy sie przeprowadzać 350km stad [emoji57]Super [emoji173][emoji173][emoji173]
Wcześnie ale najwyżej pójdę tydzień później jeszcze taz

reklama
Do góry