reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
czesc dziewczyny ja zaczynam 7 tydzien (aplilacja)chociaż wedlug badania u ginekologa 4. Do tej pory mialam OGROMNY apetyt caly czas jadlam, a dzisiaj moje ulubione "mieso" mnie odpycha malo co jem i mialam ucisk w klatce piersiowej. czyzby zaczynał sie juz ten okres? leze w lozku bo jeszcze doszedl delikatny bol glowy.
Cześć dziewczyny. To moja pierwsza ciąża, więc powiedzcie mi czy właśnie dopadly mnie kolejne objawy. Siedzę w pracy i strasznie mnie muli jakby mi coś siedzialo na zoladku. Zbiera mi się aż ślina ale nie kończy się to wymiotami tylko mam ucisk w gardle. Do tego lekkie zawroty głowy i bucha mi gorąco, aż się rozbieram i zaraz ubieram. Ręce mi się trzęsą, pewnie wyglądam jak na kacu [emoji16]
To jak najbardziej normalne ze wystepuja u was takie objawy [emoji6]
To jesteśmy prawie sąsiadkami, bo mieszkam blisko Lubuskiego i tam zamierzam rodzić (w Nowej Soli). :)
No to blisko bo ja z Zagania [emoji2]
Zobacz media 719128
Dziewczyny! Mamy serduszko. [emoji173]️ Ciąża młodsza niż z OM, czyli tak jak się spodziewałam. TP z USG 06.06.2018, z OM 31.05.2018. Crl 6,28 mm.
Jesteśmy przeszczęśliwi! :-D:-D:-D
Super [emoji173][emoji173]

Natura często wie, co robi i chociaż ostatnio moja ciąża przestała się rozwijać w 6 tygodniu, to wierzę, ze tym razem będzie lepiej. Jesteśmy tu po to, żeby się wspierać, nie tylko w tych dobrych chwilach ☺️
Ja wszystko rozumiem,ale właśnie wchodząc tutaj będąc w pierwszej ciąży i czytając nawet ta odpowiedz,że ciąża przestała się rozwijać w 6 tygodniu zamiast się cieszyć zaczynam się stresować.

Ja wszystko rozumiem,ale właśnie wchodząc tutaj będąc w pierwszej ciąży i czytając nawet ta odpowiedz,że ciąża przestała się rozwijać w 6 tygodniu zamiast się cieszyć zaczynam się stresować.
Powiem Ci, że mam podobne odczucia. Ja rozumiem , że nie wszystko zawsze jest idealnie, ale jak się czyta, że ktoś poronił itp to też coraz bardziej się boję :(

reklama
A ja właśnie czekam na pierwszą wizytę:) wg om 7t1d :)
Powodzenia! ❤️

No tak, ale jak kazda będzie opowiadała kiedy jak i przez co poronila, wszystkie będziemy się martwić o wiele bardziej.
Ja dlatego nie wypytuję mojej siostry o szczegóły, nie chcę sobie wkręcać bardziej.
Ale każda tutaj ma przecież prawo dzielić się troskami i smutkami, ciąża to trudny czas i dla mnie ciąg zmartwień ale jednak staram się cieszyć każdym dniem.

Mam umówioną wizytę z usg na niedzielę! :) teraz już chyba w ogóle nie będę mogła spać!

Do góry