Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Myślę, że tak... ja też mam za tydzień i mam nadzieję, że już coś więcej zobaczę
Ja miałam 6+ 1 i było widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że tak... ja też mam za tydzień i mam nadzieję, że już coś więcej zobaczę
Ja tez na macierzyńskim do 25.12, także później zwolnienie, nikt nie będzie mnie chciał na chwileJa jestem.na.macierzynskim do 30 grudnia więc od razu przechodzę na l4
czesc dziewczyny ja zaczynam 7 tydzien (aplilacja)chociaż wedlug badania u ginekologa 4. Do tej pory mialam OGROMNY apetyt caly czas jadlam, a dzisiaj moje ulubione "mieso" mnie odpycha malo co jem i mialam ucisk w klatce piersiowej. czyzby zaczynał sie juz ten okres? leze w lozku bo jeszcze doszedl delikatny bol glowy.
To jak najbardziej normalne ze wystepuja u was takie objawy [emoji6]Cześć dziewczyny. To moja pierwsza ciąża, więc powiedzcie mi czy właśnie dopadly mnie kolejne objawy. Siedzę w pracy i strasznie mnie muli jakby mi coś siedzialo na zoladku. Zbiera mi się aż ślina ale nie kończy się to wymiotami tylko mam ucisk w gardle. Do tego lekkie zawroty głowy i bucha mi gorąco, aż się rozbieram i zaraz ubieram. Ręce mi się trzęsą, pewnie wyglądam jak na kacu [emoji16]
No to blisko bo ja z Zagania [emoji2]To jesteśmy prawie sąsiadkami, bo mieszkam blisko Lubuskiego i tam zamierzam rodzić (w Nowej Soli).
Super [emoji173][emoji173]Zobacz media 719128
Dziewczyny! Mamy serduszko. [emoji173]️ Ciąża młodsza niż z OM, czyli tak jak się spodziewałam. TP z USG 06.06.2018, z OM 31.05.2018. Crl 6,28 mm.
Jesteśmy przeszczęśliwi!
Ja wszystko rozumiem,ale właśnie wchodząc tutaj będąc w pierwszej ciąży i czytając nawet ta odpowiedz,że ciąża przestała się rozwijać w 6 tygodniu zamiast się cieszyć zaczynam się stresować.Natura często wie, co robi i chociaż ostatnio moja ciąża przestała się rozwijać w 6 tygodniu, to wierzę, ze tym razem będzie lepiej. Jesteśmy tu po to, żeby się wspierać, nie tylko w tych dobrych chwilach
Powiem Ci, że mam podobne odczucia. Ja rozumiem , że nie wszystko zawsze jest idealnie, ale jak się czyta, że ktoś poronił itp to też coraz bardziej się bojęJa wszystko rozumiem,ale właśnie wchodząc tutaj będąc w pierwszej ciąży i czytając nawet ta odpowiedz,że ciąża przestała się rozwijać w 6 tygodniu zamiast się cieszyć zaczynam się stresować.
Każda z nas się boiPowiem Ci, że mam podobne odczucia. Ja rozumiem , że nie wszystko zawsze jest idealnie, ale jak się czyta, że ktoś poronił itp to też coraz bardziej się boję
No tak, ale jak kazda będzie opowiadała kiedy jak i przez co poronila, wszystkie będziemy się martwić o wiele bardziej.Każda z nas się boi
Powodzenia!A ja właśnie czekam na pierwszą wizytę wg om 7t1d
Ja dlatego nie wypytuję mojej siostry o szczegóły, nie chcę sobie wkręcać bardziej.No tak, ale jak kazda będzie opowiadała kiedy jak i przez co poronila, wszystkie będziemy się martwić o wiele bardziej.