reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziekuje za pocieszenie mam nadzieje ze tak bedzie ale z tego stresu wysiadam wizyte mam dopiero na 30.10 wymiotuje schudlam 3 kilo w sumie to dopiero poczatek wiec chyba normalne ze mi niedobrze jestem roztargniona
Nat bluebell a znasz podobns przypadki ?? Czy mnie tylko pocieszasz

Dziekuje za pocieszenie mam nadzieje ze tak bedzie ale z tego stresu wysiadam wizyte mam dopiero na 30.10 wymiotuje schudlam 3 kilo w sumie to dopiero poczatek wiec chyba normalne ze mi niedobrze jestem roztargniona
Nat bluebell a znasz podobns przypadki ?? Czy mnie tylko pocieszasz
Ja sama jestem silniejszym z zarodków, bo na początku też było nas dwoje

Ja biore dzisiaj zwolnienie. Za często kreci mi się w głowie i wymiotuje. Nie będę ryzykować ze się kapna i dadzą mi wypowiedzenie przed 12tyg który jest ochronny
No tak, w takiej sytuacji rzeczywiście lepiej. Ja mam umowę na czas nieokreślony, więc spoko, z reszta tutaj nie można zwolnić kobiety w ciąży wcale a poza tym tu jest inne podejście.
Cześć dziewczyny.
Można dołączyć? :)
Oczywiście :) napisz coś o sobie

Właściwie to nie wiem co mam o sobie napisać :)
Mam 29 lat, mieszkam sobie w Krakowie. Mam już 4,5 letniego syna i obecnie jestem w 3 ciąży. Poprzednia moja ciąża niestety skończyła się poronieniem w 8 tygodniu. Staram się być dobrej myśli, że teraz będzie wszystko w porządku :)

Dzisiaj robiłam badania i beta 2480 ! :)
Sprawdzałam co 48 godzin i przyrost jest prawidłowy :)

reklama
Właściwie to nie wiem co mam o sobie napisać :)
Mam 29 lat, mieszkam sobie w Krakowie. Mam już 4,5 letniego syna i obecnie jestem w 3 ciąży. Poprzednia moja ciąża niestety skończyła się poronieniem w 8 tygodniu. Staram się być dobrej myśli, że teraz będzie wszystko w porządku :)

Dzisiaj robiłam badania i beta 2480 ! :)
Sprawdzałam co 48 godzin i przyrost jest prawidłowy :)
To wspaniale.! Oby wszystko dobrze szło. A który to tydzień? Znasz termin?
Nie nazwałabym tego możliwościami - nie wiem co na to dr, a poza tym po macierzyńskim nie będę już miała pracy [emoji6]
Jestem jednoosobowym działem, który zapewne zlikwidują jak odejdę...
Ja po macierzyńskim i tak już nie wracam, ale do porodu muszę pracować.

Do góry