reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Wybacz ale nie jestem zlosliwa i przykro mi ze tak to odbierasz.
Szkoda, moze faktycznie lepiej zebym sobie poszla i nie marudzila i nie wyrazala swojego zdania.
Napisalam raz ze mnie to nie uspokoi co w tym zlosliwego ?
Wiesz co chyba uspokoje sie tak na prawde dopiero po porodzie jak bede wiedziec ze dziecko jest zdrowe.

Dobra nie chce drazyc juz tematu, trzymajcie sie [emoji257]
Ależ oczywiście, ze wszystko będzie w porządku. Urodzisz zdrowego , pięknego bobasa, później będziesz zmęczona jak koń po westernie bo w nocy nie da spac, a za dnia będą kolki:))) musisz wyluzować troche

reklama
Ale mnie ze mdlilo przed chwilą. Myślałam że nie utrzymam obiadu w żołądku.
Jutro idę do dentysty chce zrobić przegląd żeby w ciazy mieć spokój.
Ja miałam 7 tc i słyszałam. Już serduszko. W przyszły poniedziałek mam zakładana kartę. Badania zrobiłam wczoraj z krwi i oddałam mocz. A i cytologia będę miała robiona. I jeśli wszystko będzie ok dopiero za msc wizyta.
Ja chodzę do swojej starej gin na Nfz. Babka niesamowita i do tego wykonuje usg za free więc już totalna bajka.
Jedynie czego się boję to prenatalnych ale to jeszcze czas. Już nie taka młoda koza jestem to i obawy są. [emoji4]
Kamila skarbie ty nasz dziewczyny chcą Ci pomóc i pomagają słowem jak mogą. Jeśli wolisz poczekać do 22 to poczekamy z Tobą[emoji4] Ino się nie denerwuj.
Ja myślę że hormony buzuja dzisiaj wyjątkowo.

Cześć dziewczyny :)
wszystkie na początku ciąży, a wątek już tak bogaty, że chyba dni mi braknie żeby Was nadrobić ;)
wpadłam po trochę pozytywnej energii. Dzisiaj byłam u gina potwierdzić ciążę i niestety łożysko się odkleja :( na razie jestem przykuta do łóżka, mam leki i nadzieję, że jak pójdę za 2 tygodnie to będzie lepiej.
Dzięki Bogu córka (4 l.) wyrozumiała, tuli, nie kładzie się na brzuszku i mówi, że będzie pomagać :)

Trzymajcie kciuki za tego małego obcego w brzuchu ;) a ja lecę Was nadrabiać :rofl:

wszystkie na początku ciąży, a wątek już tak bogaty, że chyba dni mi braknie żeby Was nadrobić ;)
wpadłam po trochę pozytywnej energii. Dzisiaj byłam u gina potwierdzić ciążę i niestety łożysko się odkleja :( na razie jestem przykuta do łóżka, mam leki i nadzieję, że jak pójdę za 2 tygodnie to będzie lepiej.
Dzięki Bogu córka (4 l.) wyrozumiała, tuli, nie kładzie się na brzuszku i mówi, że będzie pomagać :)

Trzymajcie kciuki za tego małego obcego w brzuchu ;) a ja lecę Was nadrabiać :rofl:
O kurczę...a miałaś jakieś niepokojące objawy?

Trzymamy kciuki za Ciebie, będzie dobrze:)

Malentka, kompletnie żadnych. Ciąża praktycznie bezobjawowa jak pierwsza. Czyli brak miesiączki, ale ból brzucha, jak na miesiączkę. Tak to kompletnie nic. Dlatego zbytnio się nie martwiłam i nie przejmowałam... jak dzisiaj jechałam do gina, to byłam pewna, że usłyszę "piękny pęcherzyk, wszystko ok". Będę się oszczędzać, leżeć i mam nadzieję, że przyklei się na swoje miejsce ;)

Silje1008, dziękuję :*

Malentka, kompletnie żadnych. Ciąża praktycznie bezobjawowa jak pierwsza. Czyli brak miesiączki, ale ból brzucha, jak na miesiączkę. Tak to kompletnie nic. Dlatego zbytnio się nie martwiłam i nie przejmowałam... jak dzisiaj jechałam do gina, to byłam pewna, że usłyszę "piękny pęcherzyk, wszystko ok". Będę się oszczędzać, leżeć i mam nadzieję, że przyklei się na swoje miejsce ;)

Trzymam kciuki żeby było ok!

Wszystko będzie dobrze, tylko dużo odpoczywaj, nie stresuj się i przede wszystkim nie dźwigaj ... Trzymam kciuki ;)

Życzę Ci tego :* na pewno wszystko będzie ok:*

reklama
Do góry