reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Plamisz zywa krwia czy to bardziej brudzenie ? Oba przypadki yrzeba sprawdzic ale jesli to zywa krew to ja bym na ip pojechałaDziewczyny zaczęłam plamić obdzwaniam lekarzy kto mnie dziś przyjmie. Plamila któraś z Was?
Najlepiej udać się do lekarza bo nie wiadomo skąd plamienie, jeśli żywa krew to w ogóle IP. Podobno zdarza się czasem w okolicy terminu @ plamienie ale lepiej sprawdzićDziewczyny zaczęłam plamić obdzwaniam lekarzy kto mnie dziś przyjmie. Plamila któraś z Was?
D
Deleted member 186142
Gość
Pędem do szpitala. Ja zaczelam plamic i przyjechalam od razu do szpitala w nd i dalej leze. Zrobili mi badania dają leki i mam caly czas lezec. Poki co nic mi nie "leci" wiec kochana jak najszybciej do szpitala! Bedziesz tez spokojna poniewaz bedziesz pod stala kontrola osob które wiedza co robicU mnie dziś krew. Chyba już po wszystkim..
D
Deleted member 186142
Gość
Tak ja. I nie czekalam tylko od razy przyjechałam do szpitala.Dziewczyny zaczęłam plamić obdzwaniam lekarzy kto mnie dziś przyjmie. Plamila któraś z Was?
Paulina90
Zaangażowana w BB
Plamisz zywa krwia czy to bardziej brudzenie ? Oba przypadki yrzeba sprawdzic ale jesli to zywa krew to ja bym na ip pojechała
Bardziej brudzenie ale tak strasznie się boje
Anolik
Fanka BB :)
Witamy [emoji173]Witam się dziewczyny, u mnie 5t4d, druga ciąża, mam już dwuletnią córeczkę
WitajWitam się dziewczyny, u mnie 5t4d, druga ciąża, mam już dwuletnią córeczkę
Więc jedz na IP lub do lekarzaBardziej brudzenie ale tak strasznie się boje
reklama
Paulina90
Zaangażowana w BB
Tak ja. I nie czekalam tylko od razy przyjechałam do szpitala.
Jestem sama z synkiem, mąż z Poznania właśnie wraca ale i tak muszę poczekać. Czy mogę zapytać czy dużo plamilas i na jaki kolor?