reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A ja dzisiaj zapłaciłam 320:/, na miejscu zrobili mi progesteron i estragon, ta klinika jest koło mnie dlatego na szybko chciałam sprawdzić czy wszystko ok. Mimo wszystko i tak chodziłam w pierwszej ciąży prywatnie, prywatnie tez rodziłam. W tej ciąży tez mam taki plan. Co prawda nie pójdę już do tej samej co dzisiaj ale na szybko musiałam dzisiaj sprawdzić czy wszystko ok

A ja dzisiaj zapłaciłam 320:/, na miejscu zrobili mi progesteron i estragon, ta klinika jest koło mnie dlatego na szybko chciałam sprawdzić czy wszystko ok. Mimo wszystko i tak chodziłam w pierwszej ciąży prywatnie, prywatnie tez rodziłam. W tej ciąży tez mam taki plan. Co prawda nie pójdę już do tej samej co dzisiaj ale na szybko musiałam dzisiaj sprawdzić czy wszystko ok
Bedziesz spokojniejsza :)

Jestem trochę tylko zdziwiona i nie wiem czy barć dhupaston czy nie. Wyniki są w porządku, może nie zaszkodzi żebym brała? Co myślicie?

Jeżeli nic się nie dzieję warto nawet ten dzień później, bo może malich urośnie na tyle, że będzie już widać serduszko:) ja chodzę prywatnie, bo mi tak wygodniej:)

Ja tez prywatnie :) 150 zł płace. Ja wole zaplacic bo wiem, ze daje mi wyczerpujące odpowiedzi i interesuje się. Byłam raz na NFZ w tamtej ciąży to babeczka mi powiedziała, ze nie zrobi mi usg bo jest szkodliwe i mam przyjść za miesiąc. Ale stwierdziłam, ze chce się dowiedzieć czy wszystko jest okej i poszłam prywatnie okazało się ze ciąża obumarła i wyobraź sobie jakbym czekała ten miesiąc na wizytę... Właśnie myśle czy czekać czy iść. Ta luteinę wzięłam dziś. Ale nie wiem czy brać czy nie. Wariuje już. Ta babka mi pisała ze nie szkodzi jak się bierze ale może pomoc.

A kawę normalnie pijecie?
Ja pije takie pol szklanki, ale i tak wiecej tam mleka niz kawy [emoji14] dzis tz wyslalam foto mojej kawy z rana[emoji23] juz mnie wczoraj jego mama podpuszczala pytaniem a co ty normalnej kawy juz nie pijesz ? [emoji23][emoji23] bo zawsze czarną pilam a teraz taka [emoji23]
IMG-20181005-WA0000.jpeg

Załączniki

• IMG-20181005-WA0000.jpeg
    IMG-20181005-WA0000.jpeg
    67,3 KB · Wyświetleń: 361
reklama
Ja pije takie pol szklanki, ale i tak wiecej tam mleka niz kawy [emoji14] dzis tz wyslalam foto mojej kawy z rana[emoji23] juz mnie wczoraj jego mama podpuszczala pytaniem a co ty normalnej kawy juz nie pijesz ? [emoji23][emoji23] bo zawsze czarną pilam a teraz taka [emoji23]Zobacz załącznik 904679

Hahaha :D ja tez bardzo słabą . Albo cappuccino sobie robię :) później w pracy już nie. Chociaż na drugiej zmianie pod wieczór z miła chęcią bym się napiła, ale co za dużo to nie zdrowo :) z usg wstrzymam się jeszcze bo dopiero jakoś na 4 tydzień wskazuje może pare dni. Wiec pojde później i będę brać luteinę raz dziennie na noc :) trzymajcie kciuki żeby tym razem było dobrze. Bardzo źle wspominam poronienie. Ale oby ta ciąża się utrzymała :)

Do góry