reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

To jest najlepsza rada, nie czytać. Ja jak dowiedziałam się o toksplazmozie w pierwsze ciąży i przeczytałam parę zdań to szybko to zamknęłam i zaufałam lekarzom. Moja córcia jest okazem zdrowia :)

Ale powiem Ci, ze nie mam jakichś szczególnych objawów. Może brak chęci na jakieś jedzenie. Senność większa. Ostatnio przespałam 3 godziny popołudniu. No i na drugiej zmianie około 18 już spać mi się chce. Bólu piersi nie mam. Mdłości miałam większe zanim zrobiłam test

reklama
Cześć☺
Jestem Magda i jestem pierwszy raz na forum. Mam synka 10 lat i córcie 9msc. Chcieliśmy z mężem postarać się o dziecko za dwa lata, ale życie miało inny plan i jestem w ciąży. Ostatnia @ 26.08 więc termin wychodzi na 2.06.2019 :) do lekarza dopiero 15.10 (7t1d) korci, żeby iść wcześniej ale mam świadomość, że nic bie będzie widać a ja będę się zadręczać... nurtuje mbie jeszcze jedno pytanie jaką mam szanse na bliźniaki skoro sama mam siostrę blizniaczkę
Gratuluję wszystkim czekujacym mamą:)
Gratuluje. Mam taki sam termin jak Ty

reklama
Do góry