Zgadzam się, szkoła cierpliwości dla nas, ale i dla Mężów/Partnerów . dziś w sumie mam jeden objaw - pobolewa mnie dół brzucha, coś jak przed okresem.. internet mowi, ze macica się rozciąga.Ciąża to taka trochę szkoła cierpliwości, musimy się jej nauczyć jakoś [emoji39] nie wiem jak wytrzymam do tego 18 października [emoji85] [emoji85] [emoji85]
reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
Mnie tak bolało dzień przed planowanym okresem i w dzien okresu (który nie przyszedł). Dwa dni wcześniej zrobiłam test ktory wyszedł negatywnie więc już nawet tampony kupiłam, przekonana o porażce.. a tu niespodzianka. [emoji14]Zgadzam się, szkoła cierpliwości dla nas, ale i dla Mężów/Partnerów . dziś w sumie mam jeden objaw - pobolewa mnie dół brzucha, coś jak przed okresem.. internet mowi, ze macica się rozciąga.
Nat Bluebell
Witam serdecznie!Cześć Dziewczyny! To mój debiut na BB, debiut jeśli chodzi o testowanie i debiut jeśli chodzi o ciążę jesli chodzi o staranie to już z kolei nie debiut, bo staraliśmy się pół roku no i dzień po spodziewanej @ testy wyszły pozytywne, beta przyrasta, USG w przyszłym tygodniu, bo pierwsze w czwartym tc nic nie pokazało. Objawy przed @ miałam chyba wszystkie możliwe, od rozstroju żołądkowego, przez ciągły katar, krwawienie implantacyjne aż po mdłości w dniu @. Teraz z kolei dolegliwości praktycznie żadnych gratuluję wszystkim czerwcowym Mamom i trzymam kciuki za starające się
Ja dzisiaj miałam termin @ a brzuch mnie boli od zeszłego tygodnia, plus jajniki i cycki, poza tym tylko śpiąca jestem.Zgadzam się, szkoła cierpliwości dla nas, ale i dla Mężów/Partnerów . dziś w sumie mam jeden objaw - pobolewa mnie dół brzucha, coś jak przed okresem.. internet mowi, ze macica się rozciąga.
Pianistka1991
Współczuję! [emoji19] ja się czuję jak na lekkim kacu [emoji39] bez mocy i ze średnim apetytem, ale mdłości ani śladu.. codziennie rano piję dość mocną kawę, w ogóle mnie od niej nie odrzuca.Aaaaa myślałam że tym razem mdłości nie bedzie a już mnie biorą od rana umieram totalnie....
Nat Bluebell
WspółczujęAaaaa myślałam że tym razem mdłości nie bedzie a już mnie biorą od rana umieram totalnie....
Ja wreszcie się wyspałam dzisiaj.
Mnie zaczyna powoli kawa niesmakować, dziś ledwo oczy otworzyłam już mi się niedobrze robiło, szybko zrobiłam śniadanie, zjadłam i czekam co będzie oczywiście jadłam na siłę bo wiem że byloby gorzejWspółczuję! [emoji19] ja się czuję jak na lekkim kacu [emoji39] bez mocy i ze średnim apetytem, ale mdłości ani śladu.. codziennie rano piję dość mocną kawę, w ogóle mnie od niej nie odrzuca.
Kaamilaaa
Domowe sposoby na przeziebienie [emoji6] goraca herbata z miodem imbirem i cytryna [emoji6] i pod kocyk [emoji6]Dziewczyny, a mnie dopadło jakieś przeziębienie katar mam i słabo się czuje, co mogę wziac na własna rękę?
reklama
Pianistka1991
Podobno Apap jest bezpieczny, Ibuprom już nie.. no ale najlepiej domowymi sposobami się leczyć, ja cały tydzień chodziłam z przeziębieniem.Dziewczyny, a mnie dopadło jakieś przeziębienie katar mam i słabo się czuje, co mogę wziac na własna rękę?