reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ciąża to taka trochę szkoła cierpliwości, musimy się jej nauczyć jakoś [emoji39] nie wiem jak wytrzymam do tego 18 października [emoji85] [emoji85] [emoji85]
Zgadzam się, szkoła cierpliwości dla nas, ale i dla Mężów/Partnerów :) . dziś w sumie mam jeden objaw - pobolewa mnie dół brzucha, coś jak przed okresem.. internet mowi, ze macica się rozciąga.

reklama
Zgadzam się, szkoła cierpliwości dla nas, ale i dla Mężów/Partnerów :) . dziś w sumie mam jeden objaw - pobolewa mnie dół brzucha, coś jak przed okresem.. internet mowi, ze macica się rozciąga.
Mnie tak bolało dzień przed planowanym okresem i w dzien okresu (który nie przyszedł). Dwa dni wcześniej zrobiłam test ktory wyszedł negatywnie więc już nawet tampony kupiłam, przekonana o porażce.. a tu niespodzianka. [emoji14]

Cześć Dziewczyny! To mój debiut na BB, debiut jeśli chodzi o testowanie i debiut jeśli chodzi o ciążę :) jesli chodzi o staranie to już z kolei nie debiut, bo staraliśmy się pół roku :) no i dzień po spodziewanej @ testy wyszły pozytywne, beta przyrasta, USG w przyszłym tygodniu, bo pierwsze w czwartym tc nic nie pokazało. Objawy przed @ miałam chyba wszystkie możliwe, od rozstroju żołądkowego, przez ciągły katar, krwawienie implantacyjne aż po mdłości w dniu @. Teraz z kolei dolegliwości praktycznie żadnych :p gratuluję wszystkim czerwcowym Mamom i trzymam kciuki za starające się :)
Witam serdecznie! :)

Ja dzisiaj miałam termin @ a brzuch mnie boli od zeszłego tygodnia, plus jajniki i cycki, poza tym tylko śpiąca jestem.

Aaaaa myślałam że tym razem mdłości nie bedzie a już mnie biorą :( od rana umieram totalnie....
Współczuję! [emoji19] ja się czuję jak na lekkim kacu [emoji39] bez mocy i ze średnim apetytem, ale mdłości ani śladu.. codziennie rano piję dość mocną kawę, w ogóle mnie od niej nie odrzuca.

Współczuję! [emoji19] ja się czuję jak na lekkim kacu [emoji39] bez mocy i ze średnim apetytem, ale mdłości ani śladu.. codziennie rano piję dość mocną kawę, w ogóle mnie od niej nie odrzuca.
Mnie zaczyna powoli kawa niesmakować, dziś ledwo oczy otworzyłam już mi się niedobrze robiło, szybko zrobiłam śniadanie, zjadłam i czekam co będzie :( oczywiście jadłam na siłę bo wiem że byloby gorzej

reklama
Do góry