reklama
martoosia04
Fanka BB :)
martoosia04
@martooosia04 nie wiem. Umówiłam się do kliniki i zobaczymy co powiedzą ale strasznie to przeżywam.
@Ella7 obyś miała racje
Kochana wcale się tobie nie dziwię myślę że tak samo przeżywała bym to ja, gdybym miała taką samą sytuację.
A w ogóle dziewczyny miałam dzisiaj taki cudowny sen że aż żałuję że to nie jest prawda. Idę sobie z koleżanką na spacer już z ciążowym brzuszkiem a ona do mnie mówi tak: na 100% będziesz miała dziewczynkę bo twój Brzuch wygląda jak na Brzuch z dziewczynką.
No wyobrażacie sobie jak skakałam z radości kiedy to usłyszałam od niej.
A potem zaraz sen zmienił i nagle budzę się rano chce mierzyć temperaturę i dostaje okres i koniec snu. No koszmar, załamka i Dolina.
martoosia04
Zgaga na pokładzie [emoji24]
Trzymajcie kciuki za poranną temp. Ale coś czuję, że jutro już będzie poniżej 37. [emoji849]
Trzymajcie kciuki za poranną temp. Ale coś czuję, że jutro już będzie poniżej 37. [emoji849]
Meliska89
Trzymam kciuki! A zgagi współczuję. To pieczenie jest straszne. Strach cokolwiek jeść.Zgaga na pokładzie [emoji24]
martoosia04
U mnie juz po ciąży.... znaczy nie udało sie. Spadek dzis do 36,79 wiec czekam na @.
Załamałam sie totalnie. Taki spadek z dnia na dzień [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] szybki szok. Ale powiedziałam sobie, że startuję z badaniami! Muszę wiedzieć czy coś jest nie tak.
Wiec opuszczam wątek i trzymam kciuki za to, by szybko dochodziły kolejne czerwcowki.
Załamałam sie totalnie. Taki spadek z dnia na dzień [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] szybki szok. Ale powiedziałam sobie, że startuję z badaniami! Muszę wiedzieć czy coś jest nie tak.
Wiec opuszczam wątek i trzymam kciuki za to, by szybko dochodziły kolejne czerwcowki.
O kurcze, strasznie mi przykro, bo kciuki trzymałam jak głupia. Wierzę że szybko sie uda!U mnie juz po ciąży.... znaczy nie udało sie. Spadek dzis do 36,79 wiec czekam na @.
A ja nadal trzymam kciuki i mam nadzieję że termometr kłamie i @ nie przyjdzieU mnie juz po ciąży.... znaczy nie udało sie. Spadek dzis do 36,79 wiec czekam na @.
reklama
martoosia04
A ja nadal trzymam kciuki i mam nadzieję że termometr kłamie i @ nie przyjdzie
Dwa razy mierzyłam. Więc o pomyłce nie ma mowy.