reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Czesc dziewczyny. Witam sie z kawką. Ja testuje w pon bo mam tak dostac @. Wiec nie bede dzisiaj szalec. Wytrzymam dwa dni. @Martoosia ty tez wytrzymaj pozniej bedziesz pewna a nie takie hustawki. Czlowiek tylko dola lapie.
Ja dzisiaj totalny relax. Małż na rybach, mała sie bawi, starsza czyta. Wczoraj posprzatalam cale mieszkanie łącznie z oknami. Dzisiaj tylko obiadek. [emoji846]Jedynie pogoda do dupy wiec siedzimy w domu ze spaceru nici. A jak u was samopoczucie?

reklama
Czesc dziewczyny. Witam sie z kawką. Ja testuje w pon bo mam tak dostac @. Wiec nie bede dzisiaj szalec. Wytrzymam dwa dni. @Martoosia ty tez wytrzymaj pozniej bedziesz pewna a nie takie hustawki. Czlowiek tylko dola lapie.
Ja dzisiaj totalny relax. Małż na rybach, mała sie bawi, starsza czyta. Wczoraj posprzatalam cale mieszkanie łącznie z oknami. Dzisiaj tylko obiadek. [emoji846]Jedynie pogoda do dupy wiec siedzimy w domu ze spaceru nici. A jak u was samopoczucie?
U mnie samopoczucie lipa, boli mnie ucho, czytam że maść która zawsze stosowałam w ciąży nie wolno i się męczę. Napisałam do mojej gin może coś doradzi bo wizyta za dwa tygodnie, a do laryngologa też pewnie tydzień czekania minimum. Przez tydzień to bym z bólu umarła chyba

U mnie samopoczucie lipa, boli mnie ucho, czytam że maść która zawsze stosowałam w ciąży nie wolno i się męczę. Napisałam do mojej gin może coś doradzi bo wizyta za dwa tygodnie, a do laryngologa też pewnie tydzień czekania minimum. Przez tydzień to bym z bólu umarła chyba

Ojejku współczuje mocno :/ trzymaj się!

Ojej [emoji53] tylko nie bol ucha, współczuję [emoji53]
Mam nadzieje ze gin ci cos poradzi
Ja sie tak zalatwilam jak mok mlody mial kilka miesięcy, ciagle olewalam ze mnie pobolewa az dostalam zapalenia ucha srodkowego i nie slyszalam zupełnie przez kilka dni [emoji53] nikomu tego nie życzę [emoji53]
A mi odpowiada taka pogoda, mlody kalosze ubierze, kurtke i jazda na dwor [emoji3]
A wieczorem goraca herbatka film kocyk i tak mozna siedzieć i sluchac jak deszcz pada [emoji3]
Ja sie mega ciesze ze sie upaly skonczyly [emoji3]

U mnie bardzo źle. Wyniki mam kiepskie, prolaktyna podwyższona i amh słabe. W moim wieku amh 5 jest już wskazaniem do ivf a ja mam 1,25. Jestem załamana.

Uuu wspolczuje. Mnie tylko raz bolalo ucho i myslalam ze zwariuje.

Ojej [emoji53] tylko nie bol ucha, współczuję [emoji53]
Mam nadzieje ze gin ci cos poradzi
Ja sie tak zalatwilam jak mok mlody mial kilka miesięcy, ciagle olewalam ze mnie pobolewa az dostalam zapalenia ucha srodkowego i nie slyszalam zupełnie przez kilka dni [emoji53] nikomu tego nie życzę [emoji53]A mi odpowiada taka pogoda, mlody kalosze ubierze, kurtke i jazda na dwor [emoji3]
A wieczorem goraca herbatka film kocyk i tak mozna siedzieć i sluchac jak deszcz pada [emoji3]
Ja sie mega ciesze ze sie upaly skonczyly [emoji3]
Ja lubie jak pada ale jak mala spi hahahah bo jak wstaje to wole isc z nia na spacer bo inaczej idzie zwariowac[emoji23]

reklama
Do góry