reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Widze ze nerwy nie tylko u mnie na tapecie [emoji57] ja juz sie wkurzam jak mlody cos narozrabia wiec @ idzie wielkimi krokami bo tylko wtedy sie denerwuje [emoji57] no coz pewnie czerwiec nie jest mi pisany po prostu[emoji6]
Wiec chyba i u mnie @ idzie bo ja też ok tygodnia przed @ zawsze taka nerwowa jestem
Ella7
Zaangażowana w BB
ja wręcz po tym nieracjonalnym nerwie poznaję że @ będzie równo za 2 dni a teraz jeszcze dochodzi nakręcanie się na ciążę.. coś czuję że nie tędy droga, muszę się na chwilę odciąć
Powodzenia dziewczyny w testowaniu, wrócę z dwoma kreskami albo życzyć Wam spokojnych ciąż
Powodzenia dziewczyny w testowaniu, wrócę z dwoma kreskami albo życzyć Wam spokojnych ciąż
Kaamilaaa
Moze u ciebie to jednak juz humorki ciazowe [emoji28]Wiec chyba i u mnie @ idzie bo ja też ok tygodnia przed @ zawsze taka nerwowa jestem
Trzymam za ciebie kciuki [emoji6][emoji110][emoji110]twoja temperatura rosnie wiec [emoji6][emoji57]
U mnie zazwyczaj ok 7-5 dni przed @ sie zaczyna, no coz ju tyle rozczarowan przezylam ze i teraz dam rade [emoji6]
Aaaa ja teraz też jestem non stop nerwowa, na męża tylko warcze.... Już mi hormony z mózgu kisiel robią, z tym że na @ też miałam nie raz napady....Ogólnie coś warczę na ludzi, wszystko mnie denerwuje - albo idzie @ albo... [emoji848][emoji848]
martoosia04
Ja jak nam teraz nie wyjdzie to też idę na badania. W pon jade rejestrować sie do enel-med
No wynik jest wysoki, musiałabyś zbićByłam dzisiaj na badaniach i okazuje się ze mam wysoka prolaktyne Zobacz załącznik 900278
I tak kuzwa ciagle coś, w zeszłym miesiącu badania super a tu proszę dramat!
reklama
Kaamilaaa
A moze to jednorazowy taki wynik ? Może bylas zestresowana, zmeczona i dlatego tak wyszlo ? [emoji848] a jesli nie to duzo nie jest podwyższona, pewnie jeden cykl z lekiem i bedzie na odpowiednim poziomie [emoji6]Byłam dzisiaj na badaniach i okazuje się ze mam wysoka prolaktyne Zobacz załącznik 900278
I tak kuzwa ciagle coś, w zeszłym miesiącu badania super a tu proszę dramat!