reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

u mnie to samo, wkurza mnie nawet słońce że tak bez sensu świeci w oczy.. coś czuję że @ idzie

reklama
Widze ze nerwy nie tylko u mnie na tapecie [emoji57] ja juz sie wkurzam jak mlody cos narozrabia wiec @ idzie wielkimi krokami bo tylko wtedy sie denerwuje [emoji57] no coz pewnie czerwiec nie jest mi pisany po prostu[emoji6]

ja wręcz po tym nieracjonalnym nerwie poznaję że @ będzie równo za 2 dni :) a teraz jeszcze dochodzi nakręcanie się na ciążę.. coś czuję że nie tędy droga, muszę się na chwilę odciąć
Powodzenia dziewczyny w testowaniu, wrócę z dwoma kreskami albo życzyć Wam spokojnych ciąż :)

Wiec chyba i u mnie @ idzie bo ja też ok tygodnia przed @ zawsze taka nerwowa jestem
Moze u ciebie to jednak juz humorki ciazowe [emoji28]
Trzymam za ciebie kciuki [emoji6][emoji110][emoji110]twoja temperatura rosnie wiec [emoji6][emoji57]

U mnie zazwyczaj ok 7-5 dni przed @ sie zaczyna, no coz ju tyle rozczarowan przezylam ze i teraz dam rade [emoji6]

Byłam dzisiaj na badaniach i okazuje się ze mam wysoka prolaktyne
IMG_0291.JPG

I tak kuzwa ciagle coś, w zeszłym miesiącu badania super a tu proszę dramat!

Załączniki

• IMG_0291.JPG
    IMG_0291.JPG
    59 KB · Wyświetleń: 636
reklama
Byłam dzisiaj na badaniach i okazuje się ze mam wysoka prolaktyne Zobacz załącznik 900278
I tak kuzwa ciagle coś, w zeszłym miesiącu badania super a tu proszę dramat!
A moze to jednorazowy taki wynik ? Może bylas zestresowana, zmeczona i dlatego tak wyszlo ? [emoji848] a jesli nie to duzo nie jest podwyższona, pewnie jeden cykl z lekiem i bedzie na odpowiednim poziomie [emoji6]

Do góry