reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A ja chciałam wam tylko pogratulować i życzyć spokojnych 9 miesięcy i zdrowych bobasów. Sama trzy lata temu byłam czerwcówką [emoji7]
Pozdrawiam mama lutowa 2019, czerwcowa 2016 i kwietniowa 2013 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji170]

reklama
Czesc, czy mozna sobie tu u was przycupnac? Tak czytam was i czytam i postanowilam sie dolaczyc.
W tym cyklu maz mnie "przekonal", by miec jeszcze jednego potomka.. Sama nie wiem, jakiego wyniku oczekiwac za (troszke ponad) tydzien :D Mamy juz dwoje dzieci..i chyba mnie troche strach paralizuje przed 3 :p Niby bym chciala..niby nie.. ;)

Czesc, czy mozna sobie tu u was przycupnac? Tak czytam was i czytam i postanowilam sie dolaczyc.
W tym cyklu maz mnie "przekonal", by miec jeszcze jednego potomka.. Sama nie wiem, jakiego wyniku oczekiwac za (troszke ponad) tydzien :D Mamy juz dwoje dzieci..i chyba mnie troche strach paralizuje przed 3 :p Niby bym chciala..niby nie.. ;)

A co masz za dzieciaczki i w jakim wieku?

przeczytalam wlasnie caly czerwcowy watek..by byc na biezaco :p
Pare lat temu zalozylam tu konto, ale zalogowalam sie zaledwie pare razy.. oj, jak tu sie kogos cytuje?..
Martoosia, podobnie jak u Ces, starsza corka czesto sie bawi z mlodsza siostra, przytula, a mala wszedzie biega za starsza siostra :p :)

Ja jestem akurat na tel i pod kazda wasza wypowiedzia jest opcja odpowiedz i danej osobie sie odpowiada. A na kompie zapomnialam jak jest.

reklama
Do góry